A sok krumplizás, birkázás az ellenkezőjét fogja elérni?
Pont tegnap olvastam kettő ilyen birkás, krumplizós kommentet a facebookos kommentek között.
Az erre válaszolók nagy vonalakban és általában annyit írtak rá, hogy:
"Olvasom a kommenteket. 2022-ben meg majd csendben, mosolyogva elmegyek szavazni."
Vélemény?
Ismerek olyan orbán-ájultat, amelyik azt mondta, hogy tuja milyen szemét a fidesz, de azért fog továbbra is rájuk szavazni, mert nem akarja megtagadni eddigi önmagát.
NO COMENT !
#10 a fidesz nem teremtett elő semmit. Szintén hitelekből lop, hiszen a általatok komcsik által emlegetett imf hitelt se fizették vissza, hanem részben ellopták a pénzünket (mnyp) többi részét pedig szovjet-kínai hitellel váltották ki. Nem véletlenül nőtt az államadósság több mint 10000 milliárddal az elmúlt 10 évben.
Az EU pénzt lopják, tehát az EU adófizetők pénzét, na meg a mi adóként befizetett pénzünket a hagyomány szerint. Nemrég vesztette el újabb 100 milliárd a "közpénz jellegét" és került az MSZMP KB közgazdászának, matolcsynak a zsebébe.
A fidesz egy MSZMP klón, annyira, hogy a kádár rendszert építi vissza már 10 éve, amennyire a mutti hagyja.
aki tolvajokra szavaz, maga is tolvaj
nem a krumpli miatt szavaztok a fideszre, de az a fizettség a seggnyalásért, capos nyaloncok
#5 kár hogy hazudsz
2006-ban nem a baloldal gyújtogatott
a cap és a köztévé sem baloldali
jó vastag a fidesznyaloncok arcbőre
"2006-ban nem a baloldal gyújtogatott"
Csak most 2020 van és nem 2006. Azóta rengeteg minden megváltozott a világban is, igen manapság a baloldal csinál ilyet.
"a cap és a köztévé sem baloldali"
A Köz TV mindig is az aktuális kormányt szolgálja ki, ez így volt a Fidesz előtt is amikor full balos volt.
"jó vastag a fidesznyaloncok arcbőre"
Mondtam már nem vagyok fideszes.
#17 "én nem a zemeszpére szavaztam de..."
annyira nem volt balos a köztv akkor mint most. Akkor volt a pártkelte, és ennyi. Ma vagy 5 "köztv" propaganda csatorna van, ahol minden műsor a propagandát tolja, nem csak egy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!