Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az átlagnak korlátozások...

Az átlagnak korlátozások nélkül is szar az élete?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdésnél lehet olyan válaszokat olvasni, hogy az adott illető nem veszi észre, hogy korlátozás van, max a közterületi maszkhordásban.

Az átlag embereknek tényleg annyi az élete, hogy otthon ül, és TV-t néz olyankor is, amikor lehetne élni, edzeni, úszni, kulturális eseményekre járni, utazni, barátokkal/rokonokkal találkozni, beülni valahova egy kávéra, stb?

2020. dec. 27. 21:03
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

26. Hol írtam én, hogy ezt a kérdést te tetted fel? Azt írtam, hogy ha 20szor felteszed ezeket a kérdéseket. A kondisok gondját valóban leszarom, mert 1) az emberek sokkal nagyobb részének sokkal nagyobb gondjai vannak és mégsem nyavajognak annyit, mint a kondisok 2) aki kondis létére it nyavajog, hogy nem tud edzeni, annak pszichológushoz kellene járnia és nem konditerembe.

Örülök neki, hogy edzel otthon heti 4x, ezzel is bebizonyítod, hogy meg lehet oldani, csak akarni kell. Én is megoldom, mert akarom. Tehát mindenki más is meg tudja oldani ha akarja. Miről vitatkozunk akkor?

2020. dec. 28. 12:52
 32/39 anonim ***** válasza:
56%

Azzal akit oda raknak! Mindenre ráírják hogy covid.

2020. dec. 28. 12:52
 33/39 anonim ***** válasza:
81%

Nem láttam még egy hiteles közvetítést sem az intenzív osztályokról.

Az orvosok nem nyilatkozhatnak.

Nekem nem.elég a hvg címsorában pirosan futó felirat a mindmeghalunkról.

Csak pár példa:

Fodrászhoz, körmöshöz stb. lehet menni.

A profi focisták mehetnek kondizni.

A 14 év alatti 30-ad magával ül napi 6-7 órát egy osztályteremben. A 14 év feletti, az egyetemista meg otthon.

Az öregek mehettek egész nap vásárolni, a fiatalt meg kitiltották.

Egy-egy ország saját hatáskörében hozhat pandémiás intézkedéseket.

Milyen kibebäszøtt VILÁGjárvány az amit így kezelnek?

Nektek nem fura?

2020. dec. 28. 14:22
 34/39 anonim ***** válasza:
15%

"Egy-egy ország saját hatáskörében hozhat pandémiás intézkedéseket."

Aha... szóval egyszer az a baj, hogy az EU/USA/Kína/Oroszo. beavatkozik Magyaro. (vagy akármelyik másik ország) belügyeibe, máskor meg az a gond, hogy nem mondja meg az EU/USA, akárki minden országnak, hogy milyen intézkedéseket hozzanak?

Reklamálj a képviselődnél, írj orbán fb oldalára ha nem tetszenek az intézkedések.

2020. dec. 28. 14:28
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Úgy értettem, hogy van egy világviszonylatban pandémiás főmufti, illetve egy a témában a legokosabb és legtapasztaltabb emberekből álló csoport, aki ebben a mindmeghalunk helyzetben megmondja az államoknak, hogy mit kell tenniük.

Nem B. Gates, nem politikusok.

Śzarrá vannak az emberek félemlítve és korlátozva, de nem egységes a helyzet kezelése Európán belül sem.

Na, ez teszi hihetetlenné a világjárványt és a hulló embereket. És ez teszi felháborodottá az embereket

A be nem bizonyított ijesztgetések és az eszetlenség.

2020. dec. 28. 15:15
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nincs világrendőrség, vagy világparlament, se világminiszterelnök, ami/aki megmondja a világ összes országának, hogy mit csináljanak. Vannak ajánlások, amit aztán aki akar betart, aki meg nem akar nem.

Minden be van bizonyítva, csak vannak, akik jobban hisznek a bizonyítékok nélküli konteóknak, mint a bizonyítékoknak.

2020. dec. 28. 15:27
 37/39 mindentudó99 ***** válasza:
33%
Ezeket a kondizós kérdéseket szerintem egy ember írja ki . Legalább is remélem nem mind ilyen gyenge képességű....
2020. dec. 28. 16:34
 38/39 anonim ***** válasza:
76%

Hát ha te inkább hiszel abban hogy választott, független vezetőink nem nemzetközi magánérdekeket követnek akkor naiv vagy.

2020. dec. 28. 20:33
 39/39 anonim ***** válasza:
80%

Hát te tudod... számomra semmi hiteles bizonyítékot nem mutattak be. Dobálnak számokat, adatokat, híreket.

Csak f@sszopás, mert lassan 1 évet elvettek az életemből. :(

2020. dec. 28. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!