Rengeteg kérdésnél lehet olyan válaszokat olvasni, hogy az adott illető nem veszi észre, hogy korlátozás van, max a közterületi maszkhordásban.
Az átlag embereknek tényleg annyi az élete, hogy otthon ül, és TV-t néz olyankor is, amikor lehetne élni, edzeni, úszni, kulturális eseményekre járni, utazni, barátokkal/rokonokkal találkozni, beülni valahova egy kávéra, stb?
Na de 10-es! Na és hogy tudsz konditerembe járás nélkül létezni?! Akkor te nem is vagy átlag! Az átlag konditerembe, úszni, futni jár este 8 után rendszeresen - legalábbis a gyk-n siránkozók szerint. Nyelvet tanulsz?? Kreatív dolgokat csinálsz??! Edzés helyett?? Hát milyen ember vagy te?!
2020. dec. 27. 21:51
13/39 A kérdező kommentje:
Ki írta te fogyatékos, hogy 8 után jár az átlag edzeni? Egyébként néha előfordul, hogy reggel nem tudok lemenni, és 8 után végzek a teremben. De nem erre vonatkozott a kérdés.
2020. dec. 27. 22:07
14/39 anonim válasza:
látod kérdező?! Nem is írtad, hogy jársz kondizni, de kitaláltam a kérdésedből! :DD
2020. dec. 27. 22:10
15/39 A kérdező kommentje:
Az értelmes, egészséges emberek sportolnak. Eléggé szánalmas az a társadalom, ahol sportolni ciki, de otthon rettegni sikk.
2020. dec. 27. 22:13
16/39 anonim válasza:
Az értelmes, egészséges emberek nem csak este 8 után tudnak sportolni és máskor meg csak konditeremben és nem nyafognak ha néhány hétig otthon kell megoldaniuk a sportolást. Manapság már elég sok lehetősége van az embernek otthon sportolni: vannak videók, eszközök, minden ami kell és mindnekinek elérhető áron. Akinek meg nincs kedve, az ne a korlátozásokat hibáztassa, hogy nem tud sportolni. Más meg tudja oldani, ha ő nem, akkor azt a néhány hetet bírja ki, ne reklamáljon állandóan, mint egy gyerek.
2020. dec. 27. 22:22
17/39 mindentudó99 válasza:
#13 Hogy ki írta? Három naponta ide jön sìrni valki hogy nem tud edzeni futni sétálni. Mert ő ezeket csak este 8 után tudja csinálni. Ma is volt egy ilyen kérdés. Tízre jár dolgozni. Mijor neglìtettem miért nem sétál reggel 8 kor még én voltam a hülye. Előtte a másik reggel hattól délután fél háromig dolgozott otthon. Két napig bizonygatta itt hogy ő csak este nyolc után érne rá sètâlni. Fèl háromtól estig főz. Ilyen és ehez hasonló kérdések vannak. Ezt írta le a 12 -es is te meg azt írod fogyatékos. Igaza van ilyen siránkozások nennek. Gondolom tavaj télen mindenki 8 után.a fagyos téli éjszakákon ròta az utcájat. Egyébként az se mindegy kertesben vagy lakásban laksz. Bár ennek is csak a tavaszi korlátozásokkor volt jelentősège. Számos más hobbi is van a világon. Vagy gondolod csak az edzés létezik? Van aki horgászni szeret vagy járni a trmészetet gombát szedni stb. De őszintén télen nem megyek. Vannak itt a környezetemben aki vìgan elfutkároznak ők tudnak edzeni. Baráttal rokonnal bármikor találkozhatunk. Nem hiszem el hogy mozi nélkül már nem.élet az élet
2020. dec. 27. 22:23
18/39 A kérdező kommentje:
Én ma futottam kint + szabadtéri kondiban is nyomtam + itthon is csináltam súlyzós edzést, mondjuk nekem 10+ éves edzés múltam van + az életem része a sport, nem csak hobbi, és pénzem is van edző cuccokra.
Az átlag azonban nem ilyen, és rohadtul nem egészséges ilyen formában, ilyen hidegben a kültéri edzés pláne nem úgy, hogy az összes nyugdíjas a futókörön sétálgat, és a kisgyerekesek játszótérnek használják a szabadtéri edzőtermet. Teremben legalább a veszélyeztetett csoport elkülönül az edzést folytatóktól, mert nyugdíjasok kevéssé járnak oda, és az eszközök fertőtlenítése is megoldott a teremben.
2020. dec. 27. 22:29
19/39 anonim válasza:
19. ugye, hogy meg lehet oldani, csak akarni kell? Aki akarja, megoldja. Aki csak nyavajog, az nem akar edzeni, csak nyavajogni akar, mert unatkozik. Lásd az előtted szóló izomagyú (ha esetleg törölnék majd, akkor a köcsögöző)
2020. dec. 27. 22:31
20/39 A kérdező kommentje:
Mindent meg lehet oldani, nyilván tudnék szerezni kék könyvet és 8 után kijáró papírt is tudnék magamnak nyomtatni, de az átlag nem így van ezzel.
Csak a kültéri futócipőm, ami arra alkalmas, hogy hidegben, csúszós felületen tudjak biztonsággal futni 40 ezer forint körül van, egy normális edző nadrág szintén ilyen időjáráshoz 20 ezer körül mozog, a súlyok otthonra is valami 30-40 ezer körül voltak még márciusban, amikor lehetett kapni, mert most már out of stock. Kevés ember fog/tud 100 ezret betolni az edzésbe azért, hogy otthon tudjon kevésbé leépülni.
Már közép távon a vírustól félőkre is veszélyes lesz, hogy ezeknek az embereknek leépül az immunrendszere, esetleg elkezdenek alapbetegségeket felhalmozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!