Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az átlagnak korlátozások...

Az átlagnak korlátozások nélkül is szar az élete?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdésnél lehet olyan válaszokat olvasni, hogy az adott illető nem veszi észre, hogy korlátozás van, max a közterületi maszkhordásban.

Az átlag embereknek tényleg annyi az élete, hogy otthon ül, és TV-t néz olyankor is, amikor lehetne élni, edzeni, úszni, kulturális eseményekre járni, utazni, barátokkal/rokonokkal találkozni, beülni valahova egy kávéra, stb?

2020. dec. 27. 21:03
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
34%
19: "és rohadtul nem egészséges ilyen formában, ilyen hidegben a kültéri edzés" - A sífutók hol edzenek? Fűtött termekben?
2020. dec. 27. 22:43
 22/39 anonim ***** válasza:
9%
Aki havi 10ezret tud költeni a konditeremre, az egyszeri 100ezret is (mondjuk szerintem nem kell 100e-ért vásárolni 1 hónapra, de legyen). Aki leépül 1 hónap alatt, az mit csinál az 1 hónap alatt? Csak gyorséttermi kaját rendel és a kanapén írogat a gyk-n? Vagy hogyan tud egy rendszeresen sportoló 1 vagy 2 hónap alatt leépülni? És hogy nem tud 1-2 hónapig otthon súlyokkal annyit megcsinálni, hogy ne épüljön le, vagy akár súlyok nélkül is? És miért kellene 40ezres cipőt vennie annak csak most, aki rendszeresen futott ezelőtt is? És miért épül le az immunrendszere annnak, aki 1 hónapig nem edz, de normálisan étkezik és min. hétvégéken kijár min. sétálni? Érdekes, hogy nem lehet semmi mással eltölteni az időt ha edzeni nem tud eljárni valaki, mint a gyk-n írogatással. OK, nem tud edzeni valamilyen okból (továbbra se tudom miért nem lehet otthon, de legyen). Akkor esetleg nem lehetne, hogy az agyát edzené és mondjuk olvasna, tanulna? Csak képes valami mást is csinálni 1 hónapig, ne adj' isten 2-ig edzésen kívül? Ahogy nézem egyes, konditermek bezárásán siránkozó hozzászólását, igazán lenne mit fejleszteniük az izmaikon túl is.
2020. dec. 27. 22:51
 23/39 anonim ***** válasza:
84%

16!

Akinek az életének része a sport pl. úszás, konditerem annak óriási gond a zárt uszoda és a gépes edzés hiánya.

Láthatóan fogalmad sincs az egészről, csak osztod az észt.

Lassan 2 hónapja zárva a terem! Nekem ez az életem fontos része, mondhatni szerelem. Nem járok körmöshöz, magam festem a hajam, magam végzem a kozmetikai kezelést kis géppel itthon, nem járok szoliba.

De ezeket a fąszságokat engedik!!! Csak tudnám miért?

És elvették ami a rákos betegségemből életben tartott.

2020. dec. 28. 00:01
 24/39 anonim ***** válasza:
27%

El van cseszve...

Sok ember nem azt a munkát végzi, amit gyerekkorában szeretett volna.

És ez nem biztos, hogy az ő saját hibája, mert régen nem oda született, ahol a lehetőség adott volt és még nem volt internet a pályaválasztáshoz.

2020. dec. 28. 07:37
 25/39 anonim ***** válasza:
12%

23 Te nagyon jó vagy a saját magad sajnáltatásában, ezt meg kell hagyni! :)

Mások meg le vannak...

Hiszed vagy sem, másoknak is fontos a sport, rendszeresen eljárnak, de nem siránkoznak, mint egy gyerek, hogy "jajjjajjjajj zárva a konditerem, meghalok". Szerintem inkább itt az idő, hogy magadba nézz, van időd rá, és elgondolkozz, hogy minden rendben van-e az életeddel, ha 2 hónapig nem tudsz élni konditerem nélkül és nem érdekel semmi más, csak az, hogy mikor mehetsz konditerembe. Ha 20szor feltszed ezeket a kérdéseket itt, attól nem lesznek hamarabb nyitva a konditermek, de sokkal hasznosabban, értelmesebben is tölthetnéd az idődet, mondjuk edzhetnél otthon, vagy tanulhatnál valamit.

2020. dec. 28. 09:34
 26/39 anonim ***** válasza:
67%

25!

Nagyon okos vagy! Kis pszichológus.

Ugyan már ki nem sżarja le másnak a gondját? Te is lesźarod a kondisokét!

Edzek itthon agyalap heti 4x. Évtizedes rutinom van a sportban és megtalálom a módját, hogy ne essek szét 2 honap alatt.

De te biztos nem vagy sportember, ha ennyire nem látod át, miért fontos ez az embereknek.

Menjél körmöztetni, ne szólj bele a felnőttek dolgába! Amúgy szerinted az normális, hogy a piperézest engedik?

A kérdést meg nem én írtam ki észkombájn. :D

2020. dec. 28. 10:36
 27/39 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Világjárvány van hullik a nép de lexarja. Csak az edző terem menjen.
2020. dec. 28. 11:06
 28/39 anonim ***** válasza:
55%

27. Nincs világjárvány!

És nem hullanak az emberek!

Ki kellene dugnod a fejed a operatív törzs popsijából és szétnézni a világban, hogy mi a helyzet valójában.

A munkámból adódóan rengeteg emberrel van kapcsolatom, nemzetközi szinten is.

Nyáron külföldön nyaraltam.

Hidd el én tudom miről beszélek.

2020. dec. 28. 11:57
 29/39 mindentudó99 ***** válasza:
33%
#28 Ja hogy nincs világjárvány! ,Bocsáss már meg azt hittem komolyabb emberek ìrogatnak ide. Gödény úrhoz van szerencsém?😂😂😂😂
2020. dec. 28. 12:47
 30/39 mindentudó99 ***** válasza:
33%
# 28 Esetleg akkor megmondanád kikkel vannak tele az intenzìv osztályok világszerte?
2020. dec. 28. 12:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!