Az átlagnak korlátozások nélkül is szar az élete?
Rengeteg kérdésnél lehet olyan válaszokat olvasni, hogy az adott illető nem veszi észre, hogy korlátozás van, max a közterületi maszkhordásban.
Az átlag embereknek tényleg annyi az élete, hogy otthon ül, és TV-t néz olyankor is, amikor lehetne élni, edzeni, úszni, kulturális eseményekre járni, utazni, barátokkal/rokonokkal találkozni, beülni valahova egy kávéra, stb?
16!
Akinek az életének része a sport pl. úszás, konditerem annak óriási gond a zárt uszoda és a gépes edzés hiánya.
Láthatóan fogalmad sincs az egészről, csak osztod az észt.
Lassan 2 hónapja zárva a terem! Nekem ez az életem fontos része, mondhatni szerelem. Nem járok körmöshöz, magam festem a hajam, magam végzem a kozmetikai kezelést kis géppel itthon, nem járok szoliba.
De ezeket a fąszságokat engedik!!! Csak tudnám miért?
És elvették ami a rákos betegségemből életben tartott.
El van cseszve...
Sok ember nem azt a munkát végzi, amit gyerekkorában szeretett volna.
És ez nem biztos, hogy az ő saját hibája, mert régen nem oda született, ahol a lehetőség adott volt és még nem volt internet a pályaválasztáshoz.
23 Te nagyon jó vagy a saját magad sajnáltatásában, ezt meg kell hagyni! :)
Mások meg le vannak...
Hiszed vagy sem, másoknak is fontos a sport, rendszeresen eljárnak, de nem siránkoznak, mint egy gyerek, hogy "jajjjajjjajj zárva a konditerem, meghalok". Szerintem inkább itt az idő, hogy magadba nézz, van időd rá, és elgondolkozz, hogy minden rendben van-e az életeddel, ha 2 hónapig nem tudsz élni konditerem nélkül és nem érdekel semmi más, csak az, hogy mikor mehetsz konditerembe. Ha 20szor feltszed ezeket a kérdéseket itt, attól nem lesznek hamarabb nyitva a konditermek, de sokkal hasznosabban, értelmesebben is tölthetnéd az idődet, mondjuk edzhetnél otthon, vagy tanulhatnál valamit.
25!
Nagyon okos vagy! Kis pszichológus.
Ugyan már ki nem sżarja le másnak a gondját? Te is lesźarod a kondisokét!
Edzek itthon agyalap heti 4x. Évtizedes rutinom van a sportban és megtalálom a módját, hogy ne essek szét 2 honap alatt.
De te biztos nem vagy sportember, ha ennyire nem látod át, miért fontos ez az embereknek.
Menjél körmöztetni, ne szólj bele a felnőttek dolgába! Amúgy szerinted az normális, hogy a piperézest engedik?
A kérdést meg nem én írtam ki észkombájn. :D
27. Nincs világjárvány!
És nem hullanak az emberek!
Ki kellene dugnod a fejed a operatív törzs popsijából és szétnézni a világban, hogy mi a helyzet valójában.
A munkámból adódóan rengeteg emberrel van kapcsolatom, nemzetközi szinten is.
Nyáron külföldön nyaraltam.
Hidd el én tudom miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!