Rengeteg kérdésnél lehet olyan válaszokat olvasni, hogy az adott illető nem veszi észre, hogy korlátozás van, max a közterületi maszkhordásban.
Az átlag embereknek tényleg annyi az élete, hogy otthon ül, és TV-t néz olyankor is, amikor lehetne élni, edzeni, úszni, kulturális eseményekre járni, utazni, barátokkal/rokonokkal találkozni, beülni valahova egy kávéra, stb?
Jaja, mindenki aki teheti este 8 után jár el úszni vagy edzeni.......
Amúgy max a hétvégék másak. De nem csak az nem megy el otthonról aki nem teheti meg, olyat is ismerek egy csomót aki szimplén csak otthonülő típus.
2020. dec. 27. 21:05
2/39 anonim válasza:
Kb. Igen.
A szomszédot járvány alatt is lehet figyelni az ablakból...
Így jelentős változás nekik nincs
2020. dec. 27. 21:08
3/39 anonim válasza:
Valószínűleg igen, sok ilyen van. Sajnálom őket.
2020. dec. 27. 21:09
4/39 anonim válasza:
Az átlagember az átlagfizetésével v. az átlagnyugdíjával nem sokat ugrálhat.
2020. dec. 27. 21:09
5/39 árokpart válasza:
Mindenkinek van élete, viszont az érthető, hogy télen mások a szokások mint nyáron és az emberek inkább begubóznak és nem tűnik olyan egetverő dolognak az esti 8 óta utáni kijárási tilalom. Ha ez nyáron történt volna (talán most már lassan múltidő ez a rémálom) ne félj lettek volna nem kis tiltakozások talán hasonló is mint amilyen 2006-ban volt.
2020. dec. 27. 21:12
6/39 anonim válasza:
Akik dolgoznak, azoknak nem feltétlen van kedve egy hosszú munkanap után elmenni ide-oda.
Amúgy meg kinek mi. Valakinek tökéletes az is, hogy otthon van és csinálja a dolgát. Lehet, hogy ez neked rossz életnek tűnik, de nem mindenkinek ugyanaz a véleménye. Van akinek úgy a tökéletes.
2020. dec. 27. 21:14
7/39 anonim válasza:
A korlátozások semmit nem változtattak az életemen, a kocsmázás maradt el, abból meg csak hasznom van. Falun lakom, így a közterületi maszkhordás sincs, azt a pár percet a boltban kibírom. Itt nincs uszoda, edzőterem, kulturális esemény stb. Nyaralás-utazás sincs, nem telik rá. Ja. Átlagember vagyok.
2020. dec. 27. 21:20
8/39 anonim válasza:
Itt nem csak a kijárási tilalom időszaka a probléma.
Mozi, színház, konditerem. A gyerek nem járhatnak úszni.
Nem lehet beülni egy sütire, egy kávéra, egy ebédre sem.
A gimis gyerekeknek sem tesz ez jót pszichésen.
2020. dec. 27. 21:25
9/39 anonim válasza:
Én kifejezetten örülök ennek, végre csend és nyugalom van 8 után ahogy annak lennie kell. Este aludni kell, nem ordibálni meg garázdálkodni az utcákon.
Étteremből lehet rendelni is, edzeni lehet itthon is, mozi filmeket itthon is megtudom nézni, kocsma helyett itthon is meglehet inni pár italt.
Semmiben nem szenvedek hiányt. Én ellennék így egész életemben.
2020. dec. 27. 21:34
10/39 anonim válasza:
Hmm, nem tudom, én átlagnak tartom magam, de nagyon jól elvagyok most is meg mikor normálisan zajlik az élet, akkor is boldogan élem a mindennapjaimat. Igen, most nincs minden péntek-szombat étterem, nincs munka után kávézgatás, nincs havonta színház, nincs edzőterem. Viszont tanulok 2 nyelvet (egyiket középfokról tornázom fel, a másikat teljesen az alapoktól tanulom) online tanárral, sokkal többet járunk túrázni, több időm marad gasztronómiai szárnypróbálgatásokra itthon, még jobb időben csodás szilkakertet tudtam építeni az udvarban, amit már évek óta halasztgatok. Ezekkel nagyon jól elvagyok, aztán majd úgyis visszaáll a rend. Számtalan lehetőség van elfoglalni magunkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!