Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon lesz felháborod...

Magyarországon lesz felháborodás egyáltalán, ha bevezetik az oltás igazolást?

Figyelt kérdés
Szerintem itt esélytelen, hogy összefogjunk és azt mondjuk, hogy ezt azért nem csinálhatják meg velünk és nem megyünk olyan helyre ahol kérik.

2020. dec. 24. 13:03
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
22%

Idézem magam:

Mert ha legalább hatmillió ember nem immunis a vírusra Magyarországon, akkor folyamatosak lesznek a kisebb-nagyobb járványok.

Ezen a mondaton mit nem lehet érteni? Ameddig járványok vannak, addig vannak korlátozások is, akkor pedig ha én be vagyok oltva semmin nem változtatva.

mondom egyszerűen

ahhoz, hogy normális életünk legyen az kell, hogy a társadalom többsége be legyen oltva, ameddig ez nem lesz nem lesz normális életünk.

Attól, hogy én be leszek oltva még ugyanúgy lesz maszkhordás, ugyanúgy zárva lesz sok minden, ugyanúgy kijárási korlátozás lesz. Majd ha jelentős többség megkapja az oltását és kialakul a nyájimmunitás, akkor lesz vége enenk az egésznek.

2020. dec. 24. 16:17
 22/49 anonim ***** válasza:
8%
16:17: ez az, amit a sok önjelölt szakértő nem bír felfogni.
2020. dec. 24. 16:26
 23/49 Koplárovics Béci ***** válasza:
34%
Gondolom majd kimennek az ötgés ájfónnal tüntetni a vírus ellen.
2020. dec. 24. 16:32
 24/49 anonim ***** válasza:
56%
Nem is érdekel. A lényeg hogy ne kelljen beoltanám magam. A kisebb járványokat meg atvésteljük előbb-utóbb korlátozások nélkül mert látszik hogy a mostani hiszti eltulzott és eleinte kis korlátozások kalap később már azok nélkül elleszünk.
2020. dec. 24. 16:32
 25/49 anonim ***** válasza:
45%
21-22! Értelmetlen erőlködés, a konteós oltástagadókat nem fogjátok meggyőzni vagy nem értik, vagy ha értik, ezt nem hajlandók elfogadni, mert ütközik a hitvilágukkal.
2020. dec. 24. 16:33
 26/49 anonim ***** válasza:
23%
Ez meg a másik, hogy nekik jobban fáj egy oltás mint pár száz-ezer krónikus beteg halála.
2020. dec. 24. 16:34
 27/49 anonim ***** válasza:
13%
Csak egy kis szuri, nem tudom mit féltek tőle. xd
2020. dec. 24. 16:35
 28/49 anonim ***** válasza:
1%
16:34: ez a facebook-generáció mérhetetlen önzése és butasága.
2020. dec. 24. 16:39
 29/49 anonim ***** válasza:
27%
28! éppen ellenkezőleg! A legtöbb ilyen konteós oltástagadó már 40+-os. Az a kínos, mikor maguk a vírus és járványtagadó közötti matuzsálemek hullottak sorban például az amcsiknál a híveik kitalálták, hogy el lettek hallgattatva. Nem, még "véletlen sem" a covid végez egy 70 éves bagós konteóhívővel, aki nem tartja be a szabályokat, nem hord maszkot így a végén elkapja a vírust, nem nem az, hanem a kormány, amiért kimondta az igazat. :-DD Ezen amúgy röhögök, pedig sírni kéne, mert ilyen barmokkal vagyunk összezárva ezen a világon.
2020. dec. 24. 17:02
 30/49 anonim ***** válasza:
23%

A legviccesebb, hogy e logika szerint akik nem akarják beadni maguknak ezt a szart, az mind Gödény és chip mániások. Meséljetek még gyerekek, ezt nagyon bírom.

Amm... A konteósok pedig vannak annyira hülyék, hogy lázadjanak kb minden ellen, csak mert ezt láttak a neten és hisznek benne. Xd

2020. dec. 24. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!