Magyarországon lesz felháborodás egyáltalán, ha bevezetik az oltás igazolást?
Idézem magam:
Mert ha legalább hatmillió ember nem immunis a vírusra Magyarországon, akkor folyamatosak lesznek a kisebb-nagyobb járványok.
Ezen a mondaton mit nem lehet érteni? Ameddig járványok vannak, addig vannak korlátozások is, akkor pedig ha én be vagyok oltva semmin nem változtatva.
mondom egyszerűen
ahhoz, hogy normális életünk legyen az kell, hogy a társadalom többsége be legyen oltva, ameddig ez nem lesz nem lesz normális életünk.
Attól, hogy én be leszek oltva még ugyanúgy lesz maszkhordás, ugyanúgy zárva lesz sok minden, ugyanúgy kijárási korlátozás lesz. Majd ha jelentős többség megkapja az oltását és kialakul a nyájimmunitás, akkor lesz vége enenk az egésznek.
A legviccesebb, hogy e logika szerint akik nem akarják beadni maguknak ezt a szart, az mind Gödény és chip mániások. Meséljetek még gyerekek, ezt nagyon bírom.
Amm... A konteósok pedig vannak annyira hülyék, hogy lázadjanak kb minden ellen, csak mert ezt láttak a neten és hisznek benne. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!