Milyen Magyarországon készült filmeket találtál felháborítónak az elmúlt 20 évben?
Figyelt kérdés
2018. febr. 18. 22:15
1/7 anonim válasza:
Időrendben, a teljesség igénye nélkül:
Honfoglalás
Csinibaba
A miniszter félrelép
Ámbár tanár úr
Európa expressz
Hippolyt
Rosszfiúk
Kalózok
Meseautó
Pizzás
Sacra Corona
Üvegtigris
Apám beájulna
Underworld
Argo
Állítsátok meg Terézanyut!
Magyar vándor
Nyócker
Rap, Revü, Rómeó
Csak szex és más semmi
Le a fejjel!
Szőke kóla
Kútfejek
Szabadság, szerelem
Tibor vagyok, de hódítani akarok
Macskafogó II
Megy a gőzös
S.O.S. szerelem!
Kis Vuk
Nyugalom
Papírkutyák
Álom.net
Holnap történt
Szuperbojz
Vespa
Coming out
Ezek mindegyike elég felháborító volt.
3/7 anonim válasza:
Azért az Argo 1. része nem nevezhető felháborítónak. Persze koppintások tömkelege, de a maga bugyutaságával és trágárságával egy könnyen emészthető alkotás. Én ugyan nem ismerek túl sok magyar akció-vígjátékot, de az Argo 1. része egy kifejezetten jó alkotás volt az akkori magyar filmes felhozatalhoz képest. A második részről ez már korántsem mondható el, azt én is felháborítónak tartom.
4/7 anonim válasza:
#1 válaszában elég sok hulladék van. Bár ez a kérdés teljesen szubjektív.
5/7 A kérdező kommentje:
Nálam a Vespa verte ki a biztosítékot, manipulatív, hazug borzalom, természetesen az adófizetők pénzén. Én szégyenként élném meg azt is, ha a stáblistában szerepelnék.
2018. máj. 20. 08:37
7/7 anonim válasza:
08:37: na a Vespa, az tényleg megbocsáthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!