Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon lesz felháborod...

Magyarországon lesz felháborodás egyáltalán, ha bevezetik az oltás igazolást?

Figyelt kérdés
Szerintem itt esélytelen, hogy összefogjunk és azt mondjuk, hogy ezt azért nem csinálhatják meg velünk és nem megyünk olyan helyre ahol kérik.

2020. dec. 24. 13:03
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
58%
Miért akkora baj, ha valaki nem oltatja be magát? Tudom, hogy van vírus, latom nap, mint nap hogy mit okoz, de beoltani magam nem fogom. Oltassa be magát aki akarja és pont. A többit meg hagyjak élni. Egy vicc már ami megy az oltás körül.
2020. dec. 24. 14:57
 12/49 anonim ***** válasza:
31%
Tudjátok, hogy min röhögök? Nekem volt egy ilyen oltástagadó, ellenes konteós ismerősöm, felvették egy tök jó munkahelyre, jó fizetés, utazgatás, miegymás. Csakhogy egyik kitétel, fel kellett vennie több védőoltást, mert olyan területre is kellett utaznia. (Afrika) Valahogy akkor már nem volt olyan nagy konteós, oltásellenes. ugyanezt fogják az itthoni konteósok is csinálni sivalkodnak egy kört majd, hogy "jaajajajajajnemehetekatesszzkkkóóóbaaaaa" aztán annyira lázadnak majd, hogy be fogják adatni maguknak, hogy mehessenek. Szóval kérdező a te fajtád, ilyen, gyáva és buta.
2020. dec. 24. 15:03
 13/49 anonim ***** válasza:
61%
Lesz hát. Hogy idézzek is: Mi az hogy, nagyon is!
2020. dec. 24. 15:18
 14/49 anonim ***** válasza:
66%

3

Azért azt ne felejtsd el hogy Németországban 83 millióan míg Francia országban 66 millióan laknak. Magyarországon meg 9 millióan.

Azért arra nagyobb az esély hogy annyi emberből előbb ki mennek. Meg miért kezdenénk mi? hogy más országokból jöjjenek a rendőrök át?

Nem mindig le kellene nézni magunkat, hanem gondolkodni az okokról.

2020. dec. 24. 15:21
 15/49 anonim ***** válasza:
24%

#11! Mert ha legalább hatmillió ember nem immunis a vírusra Magyarországon, akkor folyamatosak lesznek a kisebb-nagyobb járványok.

A többség, köztük én is van annyira önző, hogy nem akarok pár ilyen miatt még négy vagy hat évig korlátozások közt élni, csak mert ti féltek egy injekciótól.

2020. dec. 24. 15:50
 16/49 anonim ***** válasza:
81%

12

Te meg buta vagy. Az az oltás teljesen más és volt választási lehetősége.

2020. dec. 24. 15:54
 17/49 anonim ***** válasza:
46%

A többség tényleg önző köztük én is de nem ez miatt hanem mert nem kockáztatom az egészségem és akar az életem az alig tesztelt rekordidő alatt összedobott kotyvalékkal mások miatt.

Mindenki védje magát.

2020. dec. 24. 15:55
 18/49 anonim ***** válasza:
47%

'' a többség, köztük én is van annyira önző, hogy nem akarok pár ilyen miatt még négy vagy hat évig korlátozások közt élni, csak mert ti féltek egy injekciótól.''

Na akkor adasd be magadnak, mi meg azt csinálunk végre amit akarunk.

2020. dec. 24. 15:57
 19/49 anonim ***** válasza:
56%

“ Mindenki védje magát.”

Nem mindenki oltható be. Őket csak a többiek beoltása védheti meg.

2020. dec. 24. 15:57
 20/49 anonim ***** válasza:
31%
Azt le hagytam, hogy amint be adatod akkor már védett leszel, így nem kell izgulni a korlátozás miatt.
2020. dec. 24. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!