Magyarországon lesz felháborodás egyáltalán, ha bevezetik az oltás igazolást?
3
Azért azt ne felejtsd el hogy Németországban 83 millióan míg Francia országban 66 millióan laknak. Magyarországon meg 9 millióan.
Azért arra nagyobb az esély hogy annyi emberből előbb ki mennek. Meg miért kezdenénk mi? hogy más országokból jöjjenek a rendőrök át?
Nem mindig le kellene nézni magunkat, hanem gondolkodni az okokról.
#11! Mert ha legalább hatmillió ember nem immunis a vírusra Magyarországon, akkor folyamatosak lesznek a kisebb-nagyobb járványok.
A többség, köztük én is van annyira önző, hogy nem akarok pár ilyen miatt még négy vagy hat évig korlátozások közt élni, csak mert ti féltek egy injekciótól.
12
Te meg buta vagy. Az az oltás teljesen más és volt választási lehetősége.
A többség tényleg önző köztük én is de nem ez miatt hanem mert nem kockáztatom az egészségem és akar az életem az alig tesztelt rekordidő alatt összedobott kotyvalékkal mások miatt.
Mindenki védje magát.
'' a többség, köztük én is van annyira önző, hogy nem akarok pár ilyen miatt még négy vagy hat évig korlátozások közt élni, csak mert ti féltek egy injekciótól.''
Na akkor adasd be magadnak, mi meg azt csinálunk végre amit akarunk.
“ Mindenki védje magát.”
Nem mindenki oltható be. Őket csak a többiek beoltása védheti meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!