Általánosságban mi oka lehet annak, hogy a baloldali, valamint liberális politikusok sokkal ápolatlanabbak, mint a jobboldaliak?
Nyilván van kivétel a jobbosoknál is, de arányaiban sokkal több az ápolatlan, kifejezetten csöves kinézetű a balosoknál. Megfigyeltem ezt már itthon is (Baranyi, Karácsony, Dobrev, Donáth, Varjú, Vadai, Szabó stb.) és nemzetközileg is (Guy Verhofstadt, Sargentini, Patrick Dewael stb.)
És itt nem az arcberendezésükre gondolok, mert azzal születtek, arról nem tehetnek. De ruházkodás, haj, bőr, fogak (ez kifejezetten gáz)...
"Mikor láttad Donáthot vagy Dobrevet "kifejezetten gáz" ápolatlan állapotban?"
Előbbit mióta először megjelent a politikai palettán (fogak!, bőr, öltözködés, haj...), utóbbit mióta polikusosat játszik és nem néz ki nőnek, de igazából férfinak sem.
"Hűű, ti abszolút nem tudtok szöveget értelmezni!"
Én inkább azt mondanám, nem tudsz szabatosan megfogalmazni egy kérdést, vagy magad sem tudod értelmezni, amit leírsz (például nem saját kútfőből merítesz, esetleg kiszáradt az a bizonyos kút).
Na, meg persze trollkodsz, a kérdéseddel állítást fogalmazol meg.
Csak hát azt nem menő megfogalmazni, hogy rühelled a baloldalt, netalán pénzt kapsz a baloldal lejáratásáért (mármint a próbálkozásért).
Szóval gyenge vagy, mint a harmatos lepkef.ng.
"Amit leírtam, tény."
Nem. Nem tény. Mondanám, hogy alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában. Ha megengedő vagyok, akkor egy-egy példából kiindulva teszel kijelentéseket (bár a példáid rosszindulatból fakadnak és személyes véleményedet igyekszel általánosan elfogadottnak beállítani). Több érvelési hibát is elkövetsz (állító kérdés, hamis kompozíció, közvélekedésre hivatkozás).
Mutass rá az érvelésedre, mert nem látom tisztán. Kijelentéseket teszel. Mivel meg sem próbálsz érvelni, nincs mit diskurálni ezen.
Egyértelműen troll vagy.
Nem érdekel, milyen jelzőkkel illetsz, mert nem vagy tényező, úgyhogy ezt el is engedheted, nem ér célt.
Ezen mit kell érvelni amúgy? Mármint a kérdésemen. Ez egyértelműen látszik, ha végignézel a 2 oldalon. Le is írtam, van a jobbosoknál is ápolatlan ember, de közel sem annyi, mint a balosoknál és a liberálisoknál. Ahogy náluk is vannak igényes emberek, mégis a negatív kinézet ott a több. Még csak nem is azt írtam, hogy rondák, mert arról nem tehetnek. Az ápoltságról, igényességről viszont igen. Ráadásul ők nem is tudják a pénzhiányra fogni, bár aki nem egy koszmók és van ízlése, az kis pénzből is megoldja, nem hogy milliókból nem. Nem tudom, mit kell érvelni egy teljes szuvas/elsárgult fogsoron, egy olyan frizuárán, amit egy hajléktalannak még csak-csak elnéz egy ember, na de egy agyonfizetett politikusnak, egy láthatóan kezeletlen bőrön stb.
#10: Igen, mindenki hallott már Deutschról, mivel Fidesz-alapító. Ő a párt szépfiúja, igazi playboy. Még 54 évesen is remekül néz ki: dús haj, markáns arcvonások.
Vesd össze a ballib oldal tudálékos megmondóemberével, a Deutschnál 3 évvel fiatalabb Konok Péterrel:
...vagy a Klubrádiós, hajléktalan-kinézetű Para-Kovács Imrével:
Ugye-ugye? :)
Donáth Anna nagyon szép és szexi, nem tudom mi a baj vele. Pont azért szexi mert nincs túlsminkelve stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!