Általánosságban mi oka lehet annak, hogy a baloldali, valamint liberális politikusok sokkal ápolatlanabbak, mint a jobboldaliak?
Nyilván van kivétel a jobbosoknál is, de arányaiban sokkal több az ápolatlan, kifejezetten csöves kinézetű a balosoknál. Megfigyeltem ezt már itthon is (Baranyi, Karácsony, Dobrev, Donáth, Varjú, Vadai, Szabó stb.) és nemzetközileg is (Guy Verhofstadt, Sargentini, Patrick Dewael stb.)
És itt nem az arcberendezésükre gondolok, mert azzal születtek, arról nem tehetnek. De ruházkodás, haj, bőr, fogak (ez kifejezetten gáz)...
"Megfigyeltem"
Szóval ez egy szubjektív benyomásod/prekoncepciód.
Érdekes módon én azt figyeltem meg, hogy a fideszben nagyságrendekkel több a hájfejű kulturálatlan t.hó, mint a baloldalon :-DDD
...és nem csak ápoltabbak:
Nekem amúgy a "kedvencem" Korózs Lajos, Gőgös Zoltán (már visszavonult), Gurmai Zita, Kocsis-Feka Olívabogyó és persze a Neandermüller Péter. :)
Kérdező!
Tompikáról hallottál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!