"Meghánytam vetettem a dolgot és arra jutottam, hogy Gyurcsány Ferenc az egyetlen ember aki kihúzhat minket ebből a gödörből."
Na ettől meg én hányok!
34
Én meg tőled pubi!
Előre Ferenc Mester!
Ugyanolyan az összes politikus és rég nem arról szól az egész, mint kéne. Inkább csak ezt láttam be, így inkább választom a néma megfigyelő szerepet. Nem nagyon foglalkoztatnak a dolgok, de a magam tájékozottsága érdekében utánanézek dolgoknak, miközben teljesen kimaradok a politikából, politizálásból és véleményt sem alkotok.
Nem voltam anno sem nagy Jobbikos, csak a legkisebb rossz miatt ikszeltem rájuk. Azonban 22-ben nem megyek el szavazni, teljesen kiábrándultam nemcsak a Jobbikból, hanem az összes politikusól és magából a politikából. Majd ha ez az egész undorító színjáték visszatér a normális mederbe, és nem csak szavazatként, megvezethető idióta birkaként (akikkel bármit meg lehet etetni) kezelnek a politikusok párttól, oldaltól, nézettől függetlenül, akkor majd szavazok... (#sosemfogok :/)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!