Miért nem működik a fővárosi közgyűlés?
Nem tudnak megegyezni egy polgármester helyettesben az talán még erthető. Bár az is kicsit vicces. De, hogy még a birodalmi lépegetőket sem tudják kitiltani Budapestről az már tényleg érdekes. Eközben titkos mikulás húzás ment, és a legnagyobb probléma, hogy Karácsony egy fideszest húzott.
Na ezek az emberek a budapestiek forintmillióiba kerülnek, de sokkal inkább egy szakközépiskolai osztályhoz hasonlít mint egy főváros vezetéséhez. A környezet is egyezik amikor az osztályfőnöki órán egy kört csináltunk a padokból és székekből.
Magyar Péter a választók álltal megválasztott főpolgármester működését akadályozza épp és hackeli meg a "demokráciát".
Volt kitől tanulnia.
Attól, hogy huzakodnak, a közgyűlés még működik.
Csak elszoktunk tőle az elmúlt évtizedekben, hogy nem lehet izomból, többséggel mindent megoldani, hanem mindenről tárgyalni egyeztetni kell.
Ha jól hallottam, a közgyűlés nagyon szerette volna a közgyűlés cégeit irányítani, mert kell az a hatalom és ha nem politikus döntenek céges ügyekben akkor az csak kifizetőhely.
És bakker megkapták. Majd most dolgozhatnak az igazgatótanácsok helyett is.
Remélem amikor először kezdenek el rinyálni hogy nem győzik, akkor Karigeri hozzájuk vágja, hogy ezt akarták.
Én nem toltam a Tiszára, de ők is benne vannak, hogy nem tudnak semmiben megegyezni. És hiába működik a közgyűlés, alpolgármester vagy polgármester helyettes nélkül jogellenesen működik.
És ez a gittegylet nyakába vesz olyan dolgokat amikhez tényleg fogalmuk sincs, kicsit aggasztó. Tehát ott tartunk, hogy itt van egy nagy rakás megélhetési politikus akik nem tudnak megegyezni abban, hogy a birodalmi lépegetőket kitiltsák-e a fővárosból, de szakpolitikai kérdéseket konstruktívan megvitatnak...
Isten óvja Budapestet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!