Liberálisok, jónak gondoljátok, hogy egy jogállamban több idő és drágább megcsinálni egy beruházást, mint egy diktatúrában?
Rendben van szerintetek, hogy ki kell írni törvényesen a pályázatot, ki kell várni hosszú hónapokat, mire beérkeznek a pályázatok, majd megint hetekbe telik, mire kiválasztják a nyertes pályázatot, stb. És mindezek után teljesen törvényesen kéri el a kivitelező a palyázott összeg kétszeresét.
Mi érdeketek van egy ilyen rendszert erősíteni?
A 19es válaszoló nem levelezget ismeretlen üldözési mániásokkal. Ha valami kínod van, akkor ide írd le és választ kapsz rá - ha már a google-t nem tudod használni, mert az túl bonyolult.
Azt írtam, hogy "de közbeszerzéek adatai elérhetőek a főpolgármesteri hivatal honlapján. A kiírás, az ajánlatok és a szerződések"
Ajánlok egy alapfokú internet használatról tanfolyamot végezz el, manapság azért a kereső használata alap még az általános iskolásoknál is.
És ne küldözgess privát üzeneteket ismeretleneknek.
Te most komolyan ennyire unatkozol? Miért kérdezel hülyeségeket és állítasz hazuzgságokat tényként ha tudod, hogy nem igaz?
Vagy akkor hazudtál, amikor azt írtad hazugság amit a főpolg.hivatal közölt a közbeszerzésről, vagy most hazudsz. Tehát mindenképpen hazudsz.
Ha ennyire unatkozol, értelmesebb dolgokkal, mondjuk tanulással is tölthetnéd az idődet. Rád férne.
Nem találom az érv részét a válaszodnak.
Kettőnk közül én vettem részt a pályázat írásában, szóval szerintem kicsit jobban értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!