Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok, jónak gondoljátok...

Liberálisok, jónak gondoljátok, hogy egy jogállamban több idő és drágább megcsinálni egy beruházást, mint egy diktatúrában?

Figyelt kérdés

Rendben van szerintetek, hogy ki kell írni törvényesen a pályázatot, ki kell várni hosszú hónapokat, mire beérkeznek a pályázatok, majd megint hetekbe telik, mire kiválasztják a nyertes pályázatot, stb. És mindezek után teljesen törvényesen kéri el a kivitelező a palyázott összeg kétszeresét.

Mi érdeketek van egy ilyen rendszert erősíteni?

2020. dec. 18. 23:57
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
A 19-es válaszoló meg se találta a főpolgármesteri hivatal honlapján az említett dokumentumokat (legalábbis nem volt hajlandó nekem privat üzenetben megmutatni). Van egy olyan érzésem, hogy el se olvasta valójában a pályázati anyagokat.
2020. dec. 19. 13:19
 22/42 anonim ***** válasza:

A 19es válaszoló nem levelezget ismeretlen üldözési mániásokkal. Ha valami kínod van, akkor ide írd le és választ kapsz rá - ha már a google-t nem tudod használni, mert az túl bonyolult.

Azt írtam, hogy "de közbeszerzéek adatai elérhetőek a főpolgármesteri hivatal honlapján. A kiírás, az ajánlatok és a szerződések"

[link]

[link]

Ajánlok egy alapfokú internet használatról tanfolyamot végezz el, manapság azért a kereső használata alap még az általános iskolásoknál is.

És ne küldözgess privát üzeneteket ismeretleneknek.

2020. dec. 19. 13:33
 23/42 A kérdező kommentje:
Én már rég megtaláltam a palyázat kiírását, sőt még be is linkeltem egy GYK-s kérdésnél. Szóval nem kell engem oktatnod internethasználatról, ellenben te továbbra se tettél tanúbizonyságot arról, hogy megtaláltad volna.
2020. dec. 19. 13:37
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Te most komolyan ennyire unatkozol? Miért kérdezel hülyeségeket és állítasz hazuzgságokat tényként ha tudod, hogy nem igaz?

Vagy akkor hazudtál, amikor azt írtad hazugság amit a főpolg.hivatal közölt a közbeszerzésről, vagy most hazudsz. Tehát mindenképpen hazudsz.

Ha ennyire unatkozol, értelmesebb dolgokkal, mondjuk tanulással is tölthetnéd az idődet. Rád férne.

2020. dec. 19. 13:41
 25/42 A kérdező kommentje:
Éppen te hazudtál, amikor azt állítottad, hogy ár-érték alapjan hirdettek nyertest. Ezért kértem, hogy keresd meg a beküldött ajanlatokat, mert akkor számodra is nyilvánvaló lett volna, hogy nem így történt.
2020. dec. 19. 13:45
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Aha, tehát valójában nem nézted meg se a kiírást, se a beérkezett ajánlatot, csak terjeszted a hülyeséget már megint. Szerinted ezek után ki hisz el neked bármit is ha ennyire nem vagy képes?
2020. dec. 19. 13:48
 27/42 A kérdező kommentje:
Most akkor ha leírom, hogy kicsi a farkam, akkor te leírod, hogy "Aha, tehát nagy a farkam"?
2020. dec. 19. 13:52
 28/42 anonim ***** válasza:
Igen, egészen biztosan... Ez az értelmi szint... És ezek a fantasztikus érvelések, válaszok... Egy általános iskolásnak megfelelő szint. Felteszel egy kérdést, aminek semmi alapja, aztán azt írod, hogy elolvastad a pályázati kiírást és a győztes ajánlatot és mégis tovább írod a hülyeségeket. Ennyire nincs tanulnivaló az iskolában? A szüleid betegek vagy elmentek otthonról és nem tudnak veled foglalkozni? Játsz a videójátékaiddal vagy a kis farkaddal ha még egy pályázatról is az jut eszedbe.
2020. dec. 19. 16:52
 29/42 A kérdező kommentje:

Nem találom az érv részét a válaszodnak.

Kettőnk közül én vettem részt a pályázat írásában, szóval szerintem kicsit jobban értek hozzá.

2020. dec. 19. 16:54
 30/42 anonim ***** válasza:
Egészen biztosan értesz hozzá... Azért nem írtad le még egyetlen egyszer sem, hogy mi is a problémád a pályázat elbírálásával...
2020. dec. 19. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!