A Jobbik rasszizmusa hogy fér össze az általuk hirdetett keresztény nézetekkel?
" A link éppen a jobbikosok rasszizmusát igazolja! A zsidózás is arsszizmus! Naponta tesznek fel cigányokat,zsidókat gyalázó kérdéseket. "
hogy lőnének agyon.....
te hülye..
cigányokat gyalázóóóó?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,
elmész a bánatos ..... ba
vagy te is megélhetési bűnöző vagy?
lopsz ölsz?
mer akkor nem szóltam
Képzeljétek el, dolgoztam cigányokkal. És pontosan ez az egyik ok, ami miatt a Jobbik rasszista. Nem lehet egy kalap alá venni az összeset. Volt akit jelentettek, mert már az első nap nem ment dolgozni, de bizony olyan is, aki tisztességesen elvégzte a feladatát.
A szomszédunkban lakik egy cigány család, semmi baj nincs velük. Tisztességesen dolgoznak, tiszták, rendesek. Pár utcával arrébb két rettenetes család, 12-14 éves bűnöző gyerekekkel. Ettől számomra még nem bűnöző az összes cigány.
A kurucz.infot is szoktam olvasgatni, hát mit ne mondjak... A nyelvezetünk nem igazán tüközi a nagy magyarságukat. Illetve ki nem állhatom, a sok feketéket bántó cikküket. Tudjuk,hogy mi megy a Dél-Afrikai Köztársaságban, a sok erőszak, bűnözés, de nem minden ország ilyen Afrikában.
Anyád a szerencsétlen!
Én nem tudom, ezen a kib.szott honlapon ennyi rohadt tuskó van? Nem tudtok az emberhez normálisan szólni? Képtelenek egyesek úgy választ írni, hogy ne legyen benne valami sértő, leszóló megjegyzés a kérdezőről, vagy korábbi válaszolóval, ha nem ért egyet???
Akkora borzasztó nagy IQ szükséges ahhoz, hogy 23:12 nem értek veled egyet, mert szerintem... És még engeme hordatok le mindennek.
Rohadj meg utolsó, meg az összes ilyen tuskó...mosnák ki a szátokat szappannal.
Általánosítok? Remélem egyszer az általános embereknél, az általános inteligentciát felmérik, és az ilyen általánosan barmokat, akik általánosan képtelenek embertársaikhoz normálisan szólni, általánosan fejbe lövök. És tessék: általánosan ilyen az összes általános jobbik szavazó...
Szerintem sokan nagyon rsosszul látják a dolgokat!GÁRDÁRA igenis szüksége van a Magyar népnek!Valakiknek felkell vére állniuk a cigánybűnözésssel szemben!A GÁRDA nem félelem keltő a MAGYAR NÉPRE! ESetleg a cigányokra...de rájuk sem!Vannak itt Magyarországon olyan falvak,települések ahol a cigány bűnözés már olyan méreteket öltött,hogy a lakosok rettegnek nemcsak sötétedés után ,hanem nappal is kimenni az utcára!Idős embereket szurkálnak halálra,veszik el az évek alatt becsületesen adózott jövedelmük tán járó nyugdíjjat és álandó félelemben tartják szegényeket!Már az5-6 éves romagyerekek is bűöznek...ebbe születtek,nekik ez a normális pénzkereset és igenis a cigányok a RASSZISTÁK!!!!Ők nevelik a gyerekeiket /nevelik??Miket írok én ide te jó ég!!Nem nevelés az,na mindegy/,hogy utálják a magyarokat...hogy megkell minket verni,késelni és mi nem vagyunk semmik az ő szemükben mert nekünk "van pénzünk"Mert dolgozunk!Egyébként meg egy kicsit mindenki járjon utána annak,hogy Jézust miért csak 3 szöggel feszítették keresztre!!!Mert 4 szög volt!És aki utána jár,vagy ismeri ezt a történetet az egyből tudni fogja:A romák már a kezdetek kezdetén bűnözők,tolvajok voltak!!!Persze ezt ők úgy gondolják meg aaljas mártír módon azt állítják,hogy ők csakis azért lopták el azt a biz.szöget,mert Jézus szenvedéset próbálták ezálltal enyhíteni...tudatosan...!Nah persze!!!Tipikus cigny magyarázkodás ez...mindig mindenre próbálnak valami álszent mártír átlátszó dumával reagálni!Hallot már valakit cignyt lopás miatt tetten érés miatt magyarázkodni?
Rohadjn meg az összes ott ahol van!!gennyes szrcsímbók mind!Nézzen mindenki körbe az ismerősei között:hány magyart károsítottak,vertek már át cignyok?
ÉS fordítva?
Nah!Erről van szó!!!
Pusztuljon mind és kész!
Ez a mi országunk!Mi fizetjük it az adót...nekink nincs itt keresnivalójuk!
A kérdező idióta, nagyon beteg! De vannak itt nagyon jó hozzászólások.
Baj az ha valaki a saját nemzetét szereti, többre nézi a saját fajtáját? A Jobbik nem rasszista, hanem egy felelősen gondolkodó párt, amely tesz a magyarságért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!