sehogy. a jobbik egy bohócpárt sámánistákkal keveredve.
2010. aug. 12. 18:12
2/50 anonim válasza:
A Jobbik miért is rasszista?
2010. aug. 12. 18:13
3/50 anonim válasza:
honnan veszed ezt a rasszizmust?nem azok,én sem vagyok az,mint jobbik szavazó.
2010. aug. 12. 18:13
4/50 anonim válasza:
A Jobbik nem rasszista, ugyanis pontosan arra törekszik, hogy EGYENLŐSÉG legyen a rasszok között. A cigány is ugyanúgy dolgozzon, mint a nem cigány.
A zsidók kérdése pedig... nos, szerintem ők nem férnek bele a "felebarátok" kategóriába Simon Perez kijelentései után, illetve látván, amit most Izrael a palesztinokkal művel.
Én ismerek pár afrikait, és bele se merek képzelni, mi lenne, ha a Jobbik kerülne hatalomra. Ők nem menekültként jöttek ide, dolgoznak, tisztességesen élnek a családjaikkal, és ők tényleg keresztények. Nem egynek magyar felesége van, erről a kapcsolatról pedig hallottam én már jobbikos politikusokat vélekedni... Azok alapján pedig rasszisták...
2010. aug. 12. 18:22
7/50 anonim válasza:
"pedig hallottam én már jobbikos politikusokat vélekedni"
Forrásmegjelöléssel, ha kérhetem!
2010. aug. 12. 18:24
8/50 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg a Jobbik rasszizmusa?
Az ok hogy nagyon helyesen nacionalista.
És bár jó irányba haladunk a nacionalizmus terén, de van még mit behozni bőven, a liberálisok által annyira imádott nyugathoz képest!
2010. aug. 12. 18:25
9/50 anonim válasza:
A link éppen a jobbikosok rasszizmusát igazolja! A zsidózás is arsszizmus! Naponta tesznek fel cigányokat,zsidókat gyalázó kérdéseket.
Lehet,hogy azt mondják: dolgozzanak a cigányok,de arra nincs semmi megvalósítható programjuk,hogy hol van számukra munkahely! (Még a nem cigányoknak sincs)
2010. aug. 12. 18:27
10/50 kayl18 válasza:
azért mer megmondják az igazat azért rasszisták, én Jobbikos vagyok, mégsem vagyok rasszista, mert a nemzet érdekei az elsők, a külföldi érdekek a másodikok, ez az amit a többi párt fordítva csinál
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!