Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik rasszizmusa hogy fér...

A Jobbik rasszizmusa hogy fér össze az általuk hirdetett keresztény nézetekkel?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 18:10
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
32%
sehogy. a jobbik egy bohócpárt sámánistákkal keveredve.
2010. aug. 12. 18:12
 2/50 anonim ***** válasza:
52%
A Jobbik miért is rasszista?
2010. aug. 12. 18:13
 3/50 anonim ***** válasza:
63%
honnan veszed ezt a rasszizmust?nem azok,én sem vagyok az,mint jobbik szavazó.
2010. aug. 12. 18:13
 4/50 anonim ***** válasza:
58%

A Jobbik nem rasszista, ugyanis pontosan arra törekszik, hogy EGYENLŐSÉG legyen a rasszok között. A cigány is ugyanúgy dolgozzon, mint a nem cigány.

A zsidók kérdése pedig... nos, szerintem ők nem férnek bele a "felebarátok" kategóriába Simon Perez kijelentései után, illetve látván, amit most Izrael a palesztinokkal művel.

2010. aug. 12. 18:15
 5/50 anonim ***** válasza:
56%

Ez pedig marhára ide illik! :D

[link]

Most kiderül, ki a rasszista, kedves kérdező!

2010. aug. 12. 18:20
 6/50 A kérdező kommentje:
Én ismerek pár afrikait, és bele se merek képzelni, mi lenne, ha a Jobbik kerülne hatalomra. Ők nem menekültként jöttek ide, dolgoznak, tisztességesen élnek a családjaikkal, és ők tényleg keresztények. Nem egynek magyar felesége van, erről a kapcsolatról pedig hallottam én már jobbikos politikusokat vélekedni... Azok alapján pedig rasszisták...
2010. aug. 12. 18:22
 7/50 anonim ***** válasza:
61%

"pedig hallottam én már jobbikos politikusokat vélekedni"

Forrásmegjelöléssel, ha kérhetem!

2010. aug. 12. 18:24
 8/50 anonim ***** válasza:
47%

Miben nyilvánul meg a Jobbik rasszizmusa?

Az ok hogy nagyon helyesen nacionalista.

És bár jó irányba haladunk a nacionalizmus terén, de van még mit behozni bőven, a liberálisok által annyira imádott nyugathoz képest!

2010. aug. 12. 18:25
 9/50 anonim ***** válasza:
42%

A link éppen a jobbikosok rasszizmusát igazolja! A zsidózás is arsszizmus! Naponta tesznek fel cigányokat,zsidókat gyalázó kérdéseket.

Lehet,hogy azt mondják: dolgozzanak a cigányok,de arra nincs semmi megvalósítható programjuk,hogy hol van számukra munkahely! (Még a nem cigányoknak sincs)

2010. aug. 12. 18:27
 10/50 kayl18 ***** válasza:
55%
azért mer megmondják az igazat azért rasszisták, én Jobbikos vagyok, mégsem vagyok rasszista, mert a nemzet érdekei az elsők, a külföldi érdekek a másodikok, ez az amit a többi párt fordítva csinál
2010. aug. 12. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!