A Jobbik rasszizmusa hogy fér össze az általuk hirdetett keresztény nézetekkel?
18.15
Nos, amiről te beszélsz, az rasszizmusnak hívják.
Engem zavar, hogy mint zsidó származásút azért ítélnek el, mert Izrael itt repteti a sárkányrepülőit. Nem tudom pontosan, hogy mint munkásosztálybeli mivel árthattam a te életszínterednek...
A link éppen a jobbikosok rasszizmusát igazolja! A zsidózás is arsszizmus! Naponta tesznek fel cigányokat,zsidókat gyalázó kérdéseket.
Lehet,hogy azt mondják: dolgozzanak a cigányok,de arra nincs semmi megvalósítható programjuk,hogy hol van számukra munkahely! (Még a nem cigányoknak sincs)
Ember!
A Jobbiknak egy javaslata sem született a cigányokra vagy a zsidókra kihegyezve! Legfeljebb az általuk képviselt magatartás korlátozására. De azt meg valahogy kezelni kell, mert a többségi magyar társadalomra nézve igen is káros. Az az, nem rasszizmus, hanem nacionalizmus.
Soha nem célzott a Jobbik olyan dolgokra, ahol ne valamely kisebbség túlbúrjánzó jogainak a magyarok számára " átlag magyar" kedvezőtlen hatása ellen irányúlna.
itt senki nincs tisztában a fogalmakkal ? kérdező te elég kis nyomorék lehetsz ha nem tudod , hogy rasszizmus= bőrszín alapján való megkülönböztetés..az most meg miért megkülönböztetés, hogy a feketéknek is , mint a fehéreknek dolgozni kell...??
és a fajgyűlölet... én úgy tudtam, hogy az emberen belül csak egy faj van... akkor most magamat is utálom ? akkor én valami antién-ember vagyok ?
és ha tudsz valamit mutatni, valami videót, vagy írást, amiben a jobbik valami rassziszta hozzányílvánást tett , akkor linkeld be kérlek :)
ha azt mondod, hogy a cigányok... vagy a zsidók... az rasszizmus, teljesen függetlenül attól, hogy mit mondasz utána... mert a rassz-al azonosítasz valamilyen tulajdonságot/viselkedést/jellemzőt.
ha a jobbik azt mondaná, hogy aki nem dolgozik ne is egyék, az mondjuk rendben lenne, de ha azt mondja, hogy a cigányok is dolgozzanak ugyanúgy, legyenek egyenlőek, az rasszizmus. tetszik, nem tetszik, ez van.
sokkal jobb lenne, ha beismernétek, mert így folyton az az érzése az embernek, hogy fogalomzavaros ovodásokkal beszélget...
18:41
Rasszizmus van, mert rasszok is vannak. A külső jellemzők mások, de igazából az összes többi a nevelés kérdése nagyrészt, mivel az ember képes tanulni, de nem mindegy hogy kitől. Én már csak azt nem értem, ha a jobbik tényleg annyira szent, akkor miért hiszi róla az ország nagy része, hogy rasszista. Amit linkeltek cikk is rasszizmus. Van olyan magyar gyerek is aki csinálta már ugyanezt, mivel egyszerűen ilyen nevelést kapott. Középiskolában magyar létemre terrorizáltak engem a magyarok. Szóval a kedves kuruc.info keresztben leszophat.
Vannak előítéleteim a cigányokkal szemben, mert ez sajnos így egészséges a tapasztalatok alapján. Én nem kötekedek velük, ha ők se velem. Fel tudom dolgozni, hogy van normális cigány is. A terv szép, és jó, hogy dolgozzanak ők is, mert ez tényleg égetően fontos, de ez nem változtat azon a tényen hogy a jobbik rasszista.
1. Mivel indokolod, hogy a Jobbik rasszista?
2. Hogy függ össze a katolikus egyház fényűzése az általa hirdetett krisztusi eszmékkel (krisztusi egyszerűség)?
Ezeket válaszold meg kérlek.
19:11
Feltenném neked a kérdést:
Van olyan rasszista, aki nem jobbikos?
1. nem érdekel milyen keresztény eszméik vannak, mert én egyátalán nem hiszek istenben, nekem nem kell ez maszlag
2. rasszizmusra van bizonyítékom bőven. mihelyt be tudom úgy mutatni a forrásaimat, hogy ne derüljönki, hogy ki vagyok, meg fogom tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!