A Jobbik rasszizmusa hogy fér össze az általuk hirdetett keresztény nézetekkel?
19:14
Meglepődnél ha tudnád mennyi.
"de arra nincs semmi megvalósítható programjuk,hogy hol van számukra munkahely! "
Ott, ahol azok dolgoznak, akiktől lopnak. Jaaa, hogy még a 8 ált. sincs meg. Az is a Jobbik hibája.
Ha így lenne ahogy te látod kérdező akor sehogy....
HA holnap téged egy szamurájkarddal kettészeletelnek a cigányok, akkor elképzelhető, hogy csak a kuruc.info fogja ezt leírni. Viszont ha önvédelemből megütsz egy romát, és az feljelent garantálom börtönbe vágnak, és csak a jobbikosok fognak ezen felháborodni, és míg mindenki átkozni fogja a neved, csak a jobbik közeli weboldalakon fognak hinni neked.
egyébként tény, hogy van rasszista is a jobbik támogatói közt, de azoknak nincs semmilyen keresztény nézete.
A cionizmus alapból rasszista például. Az hogy fér össze a tórával???
Nekem meg van bizonyítékom, hogy az összes cigány RASSZISTA! Sőt, még a négerek is. E miatt miért nem sírtok? Hogy a cigányok reklámozzák, hogy legszívesebben kiirtanának minden magyart MAGYARORSZÁGRÓL? Hogy a négerek az interneten reklámozzák fehérölésüket, fehérverésüket?
Igen, ilyenkor jön a duma, hogy "persze biztos vannak fekete rasszisták, de nem az összes..."
Igen...egyetértek. Teljes mértékben. CSAKHOGY ez a Jobbikosokra is vonatkozik.
Az én véleményem az. hogy a cigányok gyűlölete már nem egy a rasszizmussal, és úgy gondolom a legtöbb ember így van ezzel, hogy pl. nincs baja a négerekkel, kínaiakkal stb. de a cigányokat gyűlöli, és nem ok nélkül!! Kérdem én, normális dolog az, hogy megyek egy utcába oda se nézek rájuk meg sem szólalok, azok meg átdobják az úttesten a kis csemetéjük motorját, aztán meg köveket dobálnak, majd mindeek előtt egy kutyát akarnak rámuszítani??
Azt olvastam valahol- és teljesen egyet is értek vele- ha az alma 95%-a romlott nem bajlódunk azzal , hogy azt a maradék 5%-ot kivágjuk és megegyük, hanem az egészet a szemétbe vágjuk. Ugyanígy a cigányokkal is 10-ből egy az aki nem lop, tanul és normális.
Ja és még valami, az első oldalon olvastam, hogy valaki azt írta, hogy a Jobbik hogyan biztosítana a cigányoknak munkahelyet ha a magyaroknak sincs, (vagy valami hasonló) ez a megkülönböztetés, ugyan miért kéne, hogy úgy legyen, hogy egy cigány nem azt dolgozza mint egy magyar?? Vegyük csak az egyszerűbb munkákat, pénztáros, eladó, fodrász... stb., mert a cigányok annyira végtelenül műveletlenek, ostobák, sokan még írni, olvasni sem tudnak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!