Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi bajuk az embereknek a...

Mi bajuk az embereknek a fidesszel?

Figyelt kérdés
Nekem szimpatikusak

2020. dec. 17. 21:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
3 as a fideszes fizetett troll.ja senkinek nem lehet baja a fidesszel hogyne.
2020. dec. 28. 21:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

elég hülye aki azt gondolja gyurcsány jobb mint orbán.amugy se a két szar közül kéne a fost választani.amugy gyurcsány kevesebbet lopott viszont a 2006 os büncselekményeket nem fogja levakarni magáról.ilyen szempontból még elfajzottabb korcs és hatalommal visszaélő mint az orbán.(komolyan rendőrök letépik az azonositót és vadásznak ártatlanokra?mégis hogy képzelték?Minusz jogalappal.Ezek után azon se csodálkoztam volna ha polgárháboru tör ki és ezt a tetü bandát eltüntetik.de sajnos nem ez lett és jött a fülke forradalom.ha akkor más lett volna már egy jó országban élnénk.nem lehet megspórolni a forradalmat.

13 as ja persze törlik a fiókod.ne hazudozzál már.18 as inkább olyan gondolkodni képtelenektől mint amilyen a fajtád és persze az ilyen szajkózza hogy az ilyenektől megy tönkre az ország amelyiknek fogalma sincs ki miatt megy tönkre.az ország már régóta szar.gyurcsány is orbánisták miatt is ilyen az ország.

2020. dec. 28. 21:48
 23/25 anonim ***** válasza:

"Olyan ismerősöm van,aki kormányközeli helyen dolgozik nagyon jó pénzért,és ezért rájuk szavaz ,(most hagyjuk a moralizálást,vagy ,hogy ezzel egyetértek -e én vagy bárki,jelentéktelen) de még neki sem szimpatikusak :D"

Ja persze moralizálás.Tudod ezt hivják felelősségvállalásnak és az értékekért kiállásnak.nem "moralizálás" lefitymálva.nem jelentéktelen baromira hogy ilyen komoly dolgokkal ki ért egyet meg ki nem.hogy lenne jelentéktelen hogy azért szavaz valaki a pártra mert kormányközeli helyen jó pénzt kap?amugy meg senki nem kérte rá és nem is mondhatják meg neki szóval önként lett szolga.grat hozzá.és hogy ezzel ki ért egyet az jelentéktelen?na az ilyen nihilisták miatt vagyunk ott ahol.

2020. dec. 28. 21:54
 24/25 anonim válasza:
0%
Már elnézést, de Orbán 10 évvel ezelőtt megígérte, hogy 1 millió új munkahely lesz és be is tartotta, szoval szerintem ebben a témában az ellenzékieknek csöndben kéne maradni... jah és csak úgy elmondanám hogy Gyurcsány azt nyilatkozta, hogy az élet elve ez: ,,bármit megtehetsz amivel más szabadságát nem gátolod” magyarul szétlophatod az orszagot csak nem tarthatod fogságban az embereket. Jöjjenek rám itt a Gyurcsány pártiak, de a tény az tény marad. Jah bocsi elfelejtettem, hogy az RTL a tényeket is egy az egyben máshogy mondja el szóval mindegy...
2021. jan. 3. 23:53
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
24. Ilyen rekordmennyiséget még nem igazán loptak a magyarok zsebéből a rendszerváltás óta. Úgyhogy ha ezzel neked nem kéne érvelni.
2021. jan. 4. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!