Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi bajuk az embereknek a...

Mi bajuk az embereknek a fidesszel?

Figyelt kérdés
Nekem szimpatikusak

2020. dec. 17. 21:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
Nekem viszont nem szimpatikusak.
2020. dec. 17. 22:56
 13/25 anonim válasza:
17%
Az a baj, hogy az RTL klubbot nagyon sokan nézik és ott a híradó a csillagokat is lehazudja az égről. Vagy csak szimplán műveletlenek...😕
2020. dec. 19. 21:20
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
13. Ha igaz lenne, amit mondasz, akkor az állami televíziót sokkal többen néznék, mert ugye túlnyomó többsegben állami televízió sugárzás van és mindenki szeretné a Fideszt.
2020. dec. 19. 22:23
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

A Fidesz olyan a nemzet testén, mint egy rákos daganat!

Mielőbb meg kell szabadulni tőle, mert felemészti az országot!

2020. dec. 19. 22:37
 16/25 anonim válasza:
12%
13. Vagyok. Gondoljunk csak bele. Fidesz: család támogatás, 10 évvel ezelőtt megígérte hogy mostanra 1 millió új munkahelyet teremt és sikerült is. ( ha a vírus miatto veszteségektől eltekintünk) es miután leváltottak 2010-ben Gyurcsányt 3x kevesebb rezsit kellett fizetni. Ja es nem migránsokra hanem magyar emberekre szeretné építeni az ország jövőét. Ellenzek: akik mint tudjuk egyesültek. A DK-nak és Jobbiknak semmi köze egymáshoz konkrétan pont az egyik a másiknak az ellentéte. Mégis a hatalom miatt egyesültek. És pl karácsony Gergelynek az volt a kampánya hogy ha őt megválasztjuk főpolgármesternek akkor a diákoknak ingyen lesznek a tömegközlekedési eszközök. Amikor megválasztották csak benyögte hogy azert az megsem megoldható. A facebook es az instagramm is az ellenzék hatalmában van ezért ha olyan írsz hogy nincs igazuk maximum 2 nap múlva a fiókodat is letörlik. Személyes kedvencem amikor felmutattak a parlamentben egy lóf*sz felirattal lévő táblát. Nah most gondolkozz el hogy ki a daganat ami felemészti az országot. Csak 1x nézd meg NEM az RTL híradójat. Rogton latnad ki hazudik.
2020. dec. 20. 00:38
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

16: engem nem érdekel sem az RTL, sem a többi csatorna; azokat meghagyom Szájernek!

Én arról írok, amit én látok és én tapasztalok!

És az tragédia!

Soha ennyi hajléktalant, soha ennyi éhezőt, soha ennyi nyomortelepet nem láttam az országban!

Ilyen lepukkant, siralmas állapotban nagyon régen volt az ország!

Pár nagyvárost kivéve (Debrecen, Győr, Kecskemét, Székesfehérvár) leépülés és csőd csőd hátán!

Skandináviából hazatelepülve egészen kiábrándítónak látom az ország helyzetét!

Te meg csak hallgasd az agymosó híradókat és tapsműsorokat... engedd, hadd hülyítsenek téged is; ha te a TV-ből (nem)látod a magyar valóságot, akkor nincs miről vitatkoznunk!

2020. dec. 20. 08:53
 18/25 anonim válasza:
0%
Az ilyen emberektol fog tönkre menni az orszàg. Nem lattad mi volt Gyurcsàny idejèn?!?! Szerintem nem akarod megegyszer ugyanazt àtèlni. Ha majd ne adj isten megvàlasztjàk 22-ben vissza sírod Orbànt...
2020. dec. 21. 08:57
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
18. Ki beszél itt Gyurcsányról?
2020. dec. 21. 12:13
 20/25 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
100%

Mindig csak a Fidesz emlegeti fel, ők tartják életben :D Kell nekik, mint Gyuri bácsi, akivel lehet ijesztgetni a gyerekeket :D

Én viszont tényleg visszasírom Gyurcsányt, de erről kizárólag Orbán tehet, annyival rosszabb.

2020. dec. 21. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!