Mi bajuk az embereknek a fidesszel?
Talán az, hogy nincs közjólét, hanem csak a pártközelieknek, de nekik nagyon?
Meg az, hogy mást csinálnak, mint amit mondanak?
Senkit sem hagynak az út szélén, mi?
Igaz, nem. Belerúgják az árokba.
Hát akinek szimpatikusak,az valósznűleg saját maga is bűnöző. Más értelmes indokot nem találok .
Olyan ismerősöm van,aki kormányközeli helyen dolgozik nagyon jó pénzért,és ezért rájuk szavaz ,(most hagyjuk a moralizálást,vagy ,hogy ezzel egyetértek -e én vagy bárki,jelentéktelen) de még neki sem szimpatikusak :D
Ami az én bajom velük:
- Bort isznak, vizet prédikálnak. Elárulják saját eszméiket.
- Korrupció.
- Kisajátítják a nemzeti eszméket.
- Bemocskolják a kereszténységet.
- Centralizálnak kőkeményen.
- Történelmet hamisítanak.
- Eladnak minket a törököknek és külömböző sztán népeknek,
Kínának és Oroszországnak, Keletre sorolnak elég erősen.
- Ellenségképpel irányítanak.
- Tovább fokozzák a magyarokban az áldozatkultúrát, az elhagyatottság és a számkivetettség kultuszát.
- Ránk haragítja azokat az országokat, amiktől gazdaságilag igencsak függünk.
- Kedvére módosítgatja az alkotmányt, ezzel lényegében a törvényeket saját tetszésére formálja.
- Nem foglalkozik a valódi etnikai problémákkal, például a cigánykérdéssel.
- Az oktatásban azzal törődik, hogy a megfelelő eszmei behatása meg legyen, nem pedig azzal, hogy az oktatás működjön.
- Az egészségügyet hanyagolja.
- A korrupcióval nem csak a közpénzt nyúlja le, de közvetetten hozzájárul, hogy a beruházások rossz minőségűek, a munkák kozmetikázott, olcsó, összetákolt, felvizezett kreálmányok legyenek, melyek később gondot fognak okozni.
- Rengeteg pénzt öl a fociba, ami nem terül meg profitként.
- Teljesen hülyének nézik az embereket.
- Cinikusak.
- Demagógok.
- Megvesztegetik a szavazóikat.
- A stílusuk alpári, pofátlan, nem politikáb illő.
Amivel egyet értek:
- Nem engedik be az illegális bevándorlókat.
- Az LMBTQ-s agymenéseket ellenzik.
- A környezetvédelmet propagálják.
- Magyarország természeti értékeit és élővilágát őrzik, fejlesztik, gazdagabbá teszik.
- Felújítják a történelmi emlékműveket.
- Jó kapcsolatot tartanak a Visegrádi országokkal.
Ez az én véleményem.
"A fidesszel az a baj, hogy korrupciót szinte hivatalossá tették, ami erkölcsileg rendkívül romboló, mert az átlagember azt mondja, hogy ha ezek ilyen nyíltan csinálják, akkor én miért legyek tisztességes."
Ha csak ennyi lenne velük a baj akkor sokan szavaznának rájuk. De ezen felül még az erkölcstelen életmódot is bevették a köztudatba mint normalitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!