1/6 meszike91 válasza:
Három fideszes kétharmad után a nem fideszeseknek már tele a töke azzal hogy ők is vannak annyian mint a fideszesek és még sincs semmi beleszólásuk az ország irányításába. Biztos lesz olyan akinek nem elfogadható az összefogás, de olyanok is lesznek akik csak összefogás esetén mennének el szavazni.
2/6 anonim válasza:
2022-ben ki fog derülni :)
De én nagyon szomorúnak tartom ha ellenzéki oldalon ennyi is elég, hogy Orbánt, a Fideszt leváltsák és nem várják el, hogy akiket a helyére beszavaznak azok jobbak is legyenek náluk.
4/6 A kérdező kommentje:
1. Ebből a szempontból nincs igazad. A fidesznek egyedül van annyi, mint a másik 6 pártnak. Ez kb olyan mintha a boxmeccsen a ringben ellenem 6 másik állna ki. Oké, hogy ez a választási rendszer nem jó. De az tuti, ha olyan választási rendszer lenne, ami csak külön induló pártokra van ott is a fidesz kapná a legtöbb szavazatot. Másrészt pedig tök mindegy ki van, mi kisemberek soha nem szólhattunk bele semmibe.
2020. dec. 16. 14:54
5/6 A kérdező kommentje:
Azért azt tudomásul kéne venni, hogy ezeknek az ellenzéki pártoknak külön külön, a DK-t, Momentumot leszámítva, nincs támogatottsága. Ezen nekik kéne inkább elgondolkodni, hogy vajon miért. Én ellenzéki szavazóként mondom Neked azt, hogy ilyen levitézlett arcokkal ezek nem verik meg a fideszt 2 év múlva sem. Az újaknak nem kellett volna GyF-cel összeállni. Én pl, míg ott a, DK és MSZP, erre nem szavazok. Keresek egy 3. opciót.
2020. dec. 16. 15:00
6/6 meszike91 válasza:
Orbán elbukta a centrális erőteret és az ellenzéki oldalon lényegében mindenkinek a legfontosabb orbán bukása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!