Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen politikai beállítottság...

Milyen politikai beállítottságúnak vallod magad?

Figyelt kérdés

1. baloldali

2. jobboldali

3. liberális

4. szélsőjobb

5. szélsőbal

2010. aug. 12. 13:48
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

hát kedves kérdező, ha ez alapján szerinted a fidesz meg a jobbik a gazdasági értelemben jobbon helyezkedik el, akkor asszem nincs miről beszélgetnünk...

mellékes ez a két cikk speciell nagyon jó példa arra, hogy lehet egy ilyen viszonylag egyszerű dolgot némi összemosással teljesen zagyvává tenni...

2010. aug. 12. 20:49
 52/55 anonim ***** válasza:

20:36

Hát inkább mondom magam kommunistának, mint sem neoliberálisnak. ( [link] ) Ha esetleg láttad a Zeitgeist: Addendum-ot, nos, egy olyan világban szeretnék én élni.

Azt áruld már el nekem, hogy akkor mégis miért van az, hogy akinek van pénze, annak mindig csak egyre több, és több van, a szegényebbek meg egyre inkább nyomorognak?

Mert ha úgy lenne, ahogy Te mondod, akkor a gazdagabbak vagyona csökkenne, a szegényeké nőne, így végső soron kiegyenlítődnének a vagyonok. Én viszont tényleg úgy látom, érzem a bőrömön, hogy ezek a vagyonbeli különbségek egyre csak nőnek...

2010. aug. 12. 20:56
 53/55 anonim ***** válasza:
JObboldali.
2010. aug. 12. 21:08
 54/55 A kérdező kommentje:
Igazából nem arra lettem volna kíváncsi, hogy Fidesz vagy Jobbik, vagy MSZP hanem arra, hogy fogalmi szintem jobbos vagy balos vagy. Mert egy 20 éve megalakult párt szerintem rengeteget változhat, hogy minél több választópolgárt szólítson meg. Egyik évben ezt mondják, a másikban meg a szöges ellentétét. Össze kéne vetni az alapító dokumentumokat és a mai politikájukat. Szerintem meglepő lenne.
2010. aug. 12. 21:41
 55/55 anonim ***** válasza:
4. szélsőjobb
2010. aug. 13. 08:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!