Milyen politikai beállítottságúnak vallod magad?
1. baloldali
2. jobboldali
3. liberális
4. szélsőjobb
5. szélsőbal
hát kedves kérdező, ha ez alapján szerinted a fidesz meg a jobbik a gazdasági értelemben jobbon helyezkedik el, akkor asszem nincs miről beszélgetnünk...
mellékes ez a két cikk speciell nagyon jó példa arra, hogy lehet egy ilyen viszonylag egyszerű dolgot némi összemosással teljesen zagyvává tenni...
20:36
Hát inkább mondom magam kommunistának, mint sem neoliberálisnak. ( [link] ) Ha esetleg láttad a Zeitgeist: Addendum-ot, nos, egy olyan világban szeretnék én élni.
Azt áruld már el nekem, hogy akkor mégis miért van az, hogy akinek van pénze, annak mindig csak egyre több, és több van, a szegényebbek meg egyre inkább nyomorognak?
Mert ha úgy lenne, ahogy Te mondod, akkor a gazdagabbak vagyona csökkenne, a szegényeké nőne, így végső soron kiegyenlítődnének a vagyonok. Én viszont tényleg úgy látom, érzem a bőrömön, hogy ezek a vagyonbeli különbségek egyre csak nőnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!