Orbán miért szidja Sorost, mikor a saját és a fél fidesz tanulmányait Soros fizette?
30
Orbán nem akarta lejáratni Sorost? Áhh csak kiplakátolta vele az országot, hogy utálni kell... :D
"22: Ha valaki segít neked, de úgy hogy az egész életedet kialakítma, alád rak mindent, hogy boldogulj, sikeres legyél, utána te hátbaszúrod? Ezt hívják gerinctelen embernek."
Ez nem gerinctelenség. Ha nekem sokat segített általános iskolában a matektanárom akkor nem szidhatom őt később, mert ő segített nekem régen?
#31 Kérdező
Kérdést tettem fel. Az állítás nem nevezte meg sem azt AKI, sem azt AKIT rágalmaztak, sem mást.
Akkor megkérdezem ismét: Ki rágalmazott meg kit és mivel?
ha nem tudsz válaszolni, az is érthető: senki, senkit, semmivel nem rágalmazott meg, csak be kellett dobni egy állítást a levegőbe.
De Soros egy ösztöndíj programot adott, abba benne volt, hogy onnantól kezdve Orbán az ő hű szolgája és soha nem szidhatja? Most tényleg az a bajotok, hogy Orbán nem lett hű ahhoz aki fizette?
A matektanár csak 1 példa volt.
#33 Jól láthatóan egyféle propagandát próbálsz itt tolni, csakhogy vannak még elég sokan akik nem a jelen médiáiból tájékozódnak, hanem átélték azokat az időket.
Sokak között én is pályáztam soros ösztöndíjára egyetemistaként, semmiféle ideológiával nem volt összekötve, szimplán egy mérnöki kutatási témát fedezett volna és pénzt adott volna külföldi konferencián való részvételre. Én nem kaptam meg, de az egyetemen jó páran ennek köszönhették, hogy a tudományos munkájukat el tudták végezni.
Soha fel sem merült, hogy cserébe bármit is kellene a jövőben ezért tenniük és biztos hogy egyikük sem adta el magát Sorosnak azzal, hogy egyetemistaként tőle, az alapítványától kaptak ösztöndíjat.
Lehet hogy neked ennyi, te egy ösztöndíjért cserébe egész életedre eladod magadat, de ezt ne vetítsd ki másokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!