Orbán miért szidja Sorost, mikor a saját és a fél fidesz tanulmányait Soros fizette?
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 18:36
21/38 anonim válasza:
19: Pénz nélkül semmi se lett volna. :)
22/38 anonim válasza:
Én nem vagyok Fideszes de akkor ha Soros fizette őket akkor legyen hűek hozzá mindhalálig? Most az a bajotok, hogy valakit nem vettek meg kilóra?
23/38 anonim válasza:
Szórakoztató, hogy ennyire szánalmasba nyomjátok már a zorbánozást.
Főleg olyanoktól igen vicces, akik számára már lényegtelen hogy a kedvencük alig 10 éve majdnem csődbe vitte az országot, de azon próbálnak pattogni hogy 35 évvel ezelőtt egyetemistaként meg korábban középiskolásként mit csinált Orbán.
Megnyugtató, hogy már ennyire kínlódtok.
24/38 A kérdező kommentje:
Orbán elárulta azt az embert, akinek a politikai karrierjét köszönheti. Gerinctelen dolog.
2020. dec. 13. 19:50
25/38 anonim válasza:
"Orbán elárulta azt az embert, akinek a politikai karrierjét köszönheti. Gerinctelen dolog"
Kövesse, még ha nem is ért vele egyet? Ez lenne gerinctelen.
26/38 anonim válasza:
22: Ha valaki segít neked, de úgy hogy az egész életedet kialakítma, alád rak mindent, hogy boldogulj, sikeres legyél, utána te hátbaszúrod? Ezt hívják gerinctelen embernek.
27/38 anonim válasza:
19 te nagyon fiatal lehetsz ha összehasonlítod a rendszerváltás előtti időket mával. Ma mindenki tud venni nyomtatót, fénymásolót, számítógépet, soros támogatása nélkül is.
28/38 anonim válasza:
25: Nem kell követni. De nem is kell hazugságokat állítani vagy lejáratni. Egyszerűen nem foglalkozol vele többet. Ilyen egyszerű.
29/38 anonim válasza:
Azzal egyetértek, nem is vagyok Fideszes, csak attól még, hogy segített rajta régen, nem kell most egyet értenie vele.
30/38 anonim válasza:
#28 Ki állított hazugságokat és ki akarta lejáratni, meg mivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!