Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért szidja Sorost,...

Orbán miért szidja Sorost, mikor a saját és a fél fidesz tanulmányait Soros fizette?

Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 18:36
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
37%
Az akkor volt … aztán kiderult, hogy milyen soros … azóta nem baratok.
2020. dec. 13. 18:38
 2/38 anonim ***** válasza:
81%

Én szidom az apámat, mert egy segfej, az hogy fizette a tanulmányaimat, az más kérdés.

Sőtt sokan szidják a kormányt úgy hogy az ösztöndíjuk állami.

Ez mitől összeegyeztethetetlen?

2020. dec. 13. 18:39
 3/38 anonim ***** válasza:
38%

Orbán: Soros, mit kéne tennem, hogy nyerjem a választásokat?

Soros: Hm... kéne egy milliárdos és elhitetni a néppel, hogy uralomra akar törni és csak Te tudod megvédeni.

Orbán: Jajj ki legyen?! Zuckerberg esetleg?

Soros: Ááááh, Őt nem tudod, belekulnál Viktor. Én már úgy is öreg vagyok, meghalok lassan, az országba se megyek vissza, vegyél elő engem, aztán használj fel nyugodtan. Tudod bármikor segítek neked Viktorkám.

2020. dec. 13. 18:40
 4/38 A kérdező kommentje:
Ha Soros nem lett volna olyan nagylelkű, lehet most az utcát söpörné drága Viktorunk.
2020. dec. 13. 18:40
 5/38 anonim ***** válasza:
40%

3-as

Gyurcsányt kihagytad a beszelgetesbol :)

2020. dec. 13. 18:42
 6/38 A kérdező kommentje:
Már kezdtem reménykedni, hogy a fideszes trollok 5 válaszig kibírják, hogy ne keverjék ide Gyurcsányt.
2020. dec. 13. 18:43
 7/38 anonim ***** válasza:
62%

Mint simicskával: nagy haverok voltak, aztán összevesztek és a legnagyobb ellenség lett. Így megy ez orbánnál: ha valaki ellene fordul, akkor nem kíméli, mindent elkövet ellene. Rengeteg példa volt erre az elmúlt években. Persze sokszor orbán fordult (hiszen ő kb. évente változtatja, mint mond, híres szélkakas) és ezért hirtelen aki nem fordult vele, az ellenség lett.

Kell az ellenségkép. Egyszer a migránsok, egyszer soros, máskor gyurcsány. Attól függ épp mi a téma. Belföld: gyurcsány, külföld: soros és a migránsok meg brüsszel. Nem kell túlbonyolítani, ez eddig bevált neki.

2020. dec. 13. 18:43
 8/38 anonim ***** válasza:
29%
Hidd el nekem Soros is tudja és benne van, különöben már olyan pert akasztott volna Orbán Viktorra, hogy nem lenne semmi pénze. Egy ilyen üzletember, azt nem hagyja, hogy így járassák le bármilyen országban is, és hogy plakátokon szerepeljen a beleegyezése nélkül. Ez nemzetközi jogtól mindent sért. Hiszen NEM KÖZSZEREPLŐ! Ezen gondolkozzatok kicsit el, Fideszeskéim. :)
2020. dec. 13. 18:46
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene ezen már túllépni?
2020. dec. 13. 18:49
 10/38 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is kamu balhé, de ha még nem, akkor sincs semmi.
2020. dec. 13. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!