Orbán miért szidja Sorost, mikor a saját és a fél fidesz tanulmányait Soros fizette?
Én szidom az apámat, mert egy segfej, az hogy fizette a tanulmányaimat, az más kérdés.
Sőtt sokan szidják a kormányt úgy hogy az ösztöndíjuk állami.
Ez mitől összeegyeztethetetlen?
Orbán: Soros, mit kéne tennem, hogy nyerjem a választásokat?
Soros: Hm... kéne egy milliárdos és elhitetni a néppel, hogy uralomra akar törni és csak Te tudod megvédeni.
Orbán: Jajj ki legyen?! Zuckerberg esetleg?
Soros: Ááááh, Őt nem tudod, belekulnál Viktor. Én már úgy is öreg vagyok, meghalok lassan, az országba se megyek vissza, vegyél elő engem, aztán használj fel nyugodtan. Tudod bármikor segítek neked Viktorkám.
3-as
Gyurcsányt kihagytad a beszelgetesbol :)
Mint simicskával: nagy haverok voltak, aztán összevesztek és a legnagyobb ellenség lett. Így megy ez orbánnál: ha valaki ellene fordul, akkor nem kíméli, mindent elkövet ellene. Rengeteg példa volt erre az elmúlt években. Persze sokszor orbán fordult (hiszen ő kb. évente változtatja, mint mond, híres szélkakas) és ezért hirtelen aki nem fordult vele, az ellenség lett.
Kell az ellenségkép. Egyszer a migránsok, egyszer soros, máskor gyurcsány. Attól függ épp mi a téma. Belföld: gyurcsány, külföld: soros és a migránsok meg brüsszel. Nem kell túlbonyolítani, ez eddig bevált neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!