Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek erőltetni a 8 órai...

Minek erőltetni a 8 órai takarodót, ha már egyre többen tesznek rá?

Figyelt kérdés

Vagy nem jutott el az infó hozzájuk, hogy január 11ig meg lett hosszabbítva?

Ma (azaz tegnap) este 8:30-kor csomóan lófráltak a belvárosban (kisgyerekkel is!), 22 órakor kb az ilyenkor szokásos forgalom volt a környékemen, láttam több bicikliző, kocogó embert is. Az egyik benzinkútnál meg kb sorban állás volt, kólával, tejjel, stb jöttek ki az emberek. Egy hete kuss volt ilyenkor a városban. Én munkából mentem haza, ugyanis munkanap volt ez a szombat.

Veszprém a helyszín. Szóval úgy látom, hogy mind a lakosság, mind a rendőrség kezdi elengedni a dolgot.

2020. dec. 13. 02:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
#4 Pesten is pont azt láttam munkából hazafelé menet, hogy sokan voltak 8 után az utcán. Ez 1-2 hete még nem volt így.
2020. dec. 14. 22:26
 32/34 A kérdező kommentje:
Egy szó mint száz, januártól vissza kéne állni a tavaszi rendszerre. Sétálni, sportolni kimehetsz (egyedül!) a csajodért/pasidért elmehetsz a munkába, de semmi bandázás és közterületen ücsörgés.
2020. dec. 14. 22:57
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Nézd kérdező ezt a gyöngyszemet:

Ezt írta nekem ez a bölcs ember egy másik kérdésnél....

" 7/8 Alex Fly ***** válasza:

Itt folytatod?

Nyolckor, töjsötétben tisztességes ember nem csavarog."

Szerintetek ez mit szív?

2020. dec. 14. 23:33
 34/34 anonim ***** válasza:

8/33

Voltal mar videken?

Evekig eltem Braziliaban(Rioban) es Mexikoban( DF), ugyhogy nekem meg Magyarorszag is videknek tunik

2020. dec. 15. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!