Miért kell ennyire erőltetni ezt a nyomulós, meleg propagandát?
"Csak ezzel az agresszív nyomulással, a provokációval, amit PRIDE-on művelnek. "
A pride-on kívül (ami néhány év késéssel már a rendszerváltás óta van évente 1-szer) tudsz más példát is mondani?
Én egyáltalán nem látom propagálva a homoszexualitást. Néhány hónapja volt a Coca-cola reklámja, ahol az egyik pali átkarolta a másikat "love is love" jeligével, de az is annyira erőltetett volt, hogy le merném fogadni, ha sört tartottak volna a kezükben, senkinek fel se tűnt volna az egész.
"Akkor nézz szét a tinik körébe és rájössz, amikor olyan szerepjátékot kell játszaniuk az iskolákban, hogy el kell játszaniuk a meleget, leszbit..."
Te most próbálsz példákat koholni? Hol látsz te ilyet a NAT-ban? Hol találsz te ilyen iskolát? Hol lehet ilyen hírekről olvasni? Pedig még nem vagyok olyan öreg és dolgozgattam is oktatással foglalkozó szervezetnél, de ilyenről még csak nem is hallottam.
Szóval állj elő valami kézzelfoghatóval kérlek, mert elég kamu szaga van az egész kérdésednek.
"lusták vagytok kutatni a neten?"
Azt mondtad van egy nyomulós, erőszakos melep propaganda. Én ezt nem látom. Ezzel a részemről le van zárva a dolog, ha csak nem tudod alátámasztani az állításaidat, ami alapjáraton a te kötelességed. Én nem fogok helyetted dolgozni, mégha most neki is kezdesz a rinyának.
"Csak írjátok ki facebookra, hogy nem támogatjátok a prideot és kaptok egy hetes tiltást."
Minden Pride alkalmával látom a nem tetszésüket kifejező posztokat és hozzászólókat a facebook-on, amiket nem tiltottak le. Szóval szerintem magadban keresd a hibát ezt illetően.
"Már a gyermekeket is beleviszik, amit ti a szőnyeg alá söpörtök szándékosan, hogy nem igaz."
Kik, mikor, hogyan, miért? Mondasz valamit és úgy hagyod.
Egyébként sem kell felkapni a vizet, egyelőre én vagyok ennél a kérdésnél az egyetlen érdeklődő hozzászóló és eddig igazából csak kérdéseket tettem fel. Ne legyél ideges a kérdésektől, inkább próbálj meg érdemben válaszolni. Vagy ne válaszolj, az is jobb a hőzöngésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!