Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell ennyire erőltetni...

Miért kell ennyire erőltetni ezt a nyomulós, meleg propagandát?

Figyelt kérdés
Alapjáraton SEMMI bajom nem lenne azzal, ha valaki saját neméhez vonzódik. De ez az erőszakos nyomulás nagyon zavar, főleg az, hogy beviszik az iskolákba is. És csodálkozunk, ha kamaszok és tinik úgy néznek ki, hogy nem tudjuk eldönteni melyik nemhez tartoznak? Meg már nagyon fiatalon 12 - 13 évesen elkezdik, hogy saját nemükhöz vonzódnak. Sajnos nagyon sok fiatal már divatból vagy lázadásképpen lesz "más" mert azt látja menőnek. Ilyen példát mutat a média és a meleg propaganda és szerintem KÁROS a társadalomra nézve. Ugyanakkor a vallást is károsnak tartom és azt is, ahogy a meleg propagandát is TÁVOL KELLENE TARTANI AZ ISKOLÁKTÓL! Amikor megjelenik egy 13 - 14 éves fiatal és nem tudod egyszerűen eldönteni, hogy ez fiú vagy lány? És már ilyeneken gondolkodnak ilyen fiatalon, hogy csókolózzanak egymással az iskola wc-ben. Csak én érzem felháborítónak ezt a nyomulós meleg propagandát? mit lehet ez ellen tenni? Ja meg ha kijelentem, hogy örülök annak, hogy heteroszexuálisnak születtem már mocskos homófób vagyok, pedig, mint korábban írtam, nekem nincs bajom a melegekkel sem a leszbikkel alapjáraton. Csak ezzel az agresszív nyomulással, a provokációval, amit PRIDE-on művelnek. Én megértem és elfogadom, ha valaki más, de ezt a propagandát soha nem fogom elfogadni sem megérteni. A hetero pride is egy hatalmas csalódás, mert ők már nagyon a vallásosan gondolkodnak, ami megint nem szimpatikus számomra és az ateistákat is keverik ezzel a radikális liberalizmussal, szóval szívesen együtt tudnék velük működni, de mint nem keresztény, nem fogok velük szimpatizálni és védeni a vallásukat. Totálisan elutasítom a kereszténységet és minden vallást és ugyanakkora a meleg és vegán propagandákat is.

2020. febr. 6. 13:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem elég boldogtalan lehet az életed. Több szót nem is érdemel ez a kérdés.
2020. febr. 6. 14:48
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
Tessék,itt van a 444-es olvasnivaló a horthyzó libsikének: [link]
2020. febr. 6. 15:09
 13/24 anonim ***** válasza:
38%

Nem értek veled egyet, mert mentális beteg is tarthatja magát boldognak!

.

Kérdésre:

"kamaszok és tinik úgy néznek ki, hogy nem tudjuk eldönteni melyik nemhez tartoznak"

Igaz, de akkor miért nem kérded meg, miért engedik az "uniszex" ruhákat gyártani, forgalmazni?

.

"ha kijelentem, hogy örülök annak, hogy heteroszexuálisnak születtem"

Ezzel elismered. hogy a homoszexuálisak pedig ANNAK SZÜLETTEK!

A szülők és a születendő akaratától függetlenül génhibával születik a gyerek, akkor a társadalom tudomást se vegyen róluk, esetleg megvesse őket?

.

Az iskolai kérdés?

Nem árt már gyerekkorban megtanítani azt, hogy sokfélék az emberek, a gyereket mások elfogadására és velük szembeni empátiára tanítani.

.

Kérdésed alapján azzal, hogy sokan nem szeretik az operát, mint zenei műfajt, be kell zárni az operaházakat az előadások reklámjainak megszüntetésével egyetemben.

.

Miért háborogsz az évente egy alkalommal megrendezett Pride-on, ha téged nem kényszerít senki azon résztvenni, ha nem mész oda bámészkodni, még csak nem is látod?

2020. febr. 6. 15:21
 14/24 anonim ***** válasza:
60%

Én a mindennapjaimban egyáltalán nem tapasztalok semmilyen erőszakos vagy nem erőszakos meleg propagandát. Legtöbbször inkább ilyeneket látok akik panaszkodnak a propaganda miatt, csak azt nem tudom ők hol botlanak ebbe lépten-nyomon bele.

Ha a fiataloknak elmondják, hogy ilyen is van és emiatt nem kell senkit kiközösíteni, azzal szerintem nem történik semmi rossz. Ettől még senki nem válik meleggé, ez nem így megy. Senki nem tud még ha akarna sem divatból meleg lenni, ez hülyeség.

A pride-on résztvevők nagyon nagy többsége nem feltűnősködik, viszont aki igen azt a média általában kiemeli. Az egész annyi, hogy az emberek végigsétálnak, majd mondanak néhány beszédet és kész. Fel van fújva a jelentősége.

Facebookon vagy egyéb fórumokon én még nem láttam olyat, hogy valakit letiltottak volna a véleménye miatt, hacsak nem trágárkodott. Bár sok esetben még akkor sem, sajnálom ha te ezt tapasztaltad.

2020. febr. 6. 15:38
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

Arról már nem is beszélve, hogy a homoszexualitás nem betegség. Nem én mondom. Freud. Aki azért valamit azért mégis konyított a szexualitás témaköréhez. És még csak nem is természetellenes. Ennek némileg ellentmond az, hogy a természetvilága a szexualitás kezdete óta tele van honoszexualitással. Kapásból fele lehetne sorolni akár több száz féle állatfajt melyben elterjedt a homoszexualitás. Oroszlán, zsiráf, pingvin, zerge, madárfajták is, az emberszabásúak többsége, stb, reggelig lehetne sorolni. Mégsem halnak ki. A kihalás inkább fenyegeti őket a természetrombolás miatt.

Mert hogy a szexualitásnak nem pusztán a szaporodás a funkciója. Vannak érzelmi, pszichológiai, genetika funkciói az intimitásnak, ami nem csak a szaporodás. Tehát aki az aggodalmát fejezi ki annak, hogy mi értelme szeretkezni ha nem lesz gyerek, az igencsak boldogtalan lehet, másrészt, ezen logika mentén az óvszer gyárak lehúzhatnák a rolót.

Tehát ez egyáltalán nem komplikált kérdés, az az elkeserítő inkább, hogy ezen még nem vagyunk túl. És aki szeret valakit a saját neméből az nem élheti meg nyugodtan az érzéseit és a vonzalmát a hétköznapjaiban, mert ezt lepleznie kellene, mivel tudja, hogy gyűlölik érte. Vonatkozik ez bárkire aki szeret, heterókra is.

Egy percig se kételkedjen valaki egyébként, hogy egy honoszexuális párnak olyan könnyű. Hiszen őket fokozottan érinti a szerelem érdekében történő feladás. Ha két lány egymásba szeret, és meghozzák azt az alapvető helyzetben is nehéz döntést, hogy együtt élnek, akkor le kell mondani a családról. A gyerekről, és nagy többségéről annak amit talán előtte elképzeltek az életükben.

Na most én nem vagyok meleg, feltehetően nem is leszek, de mint tudjuk előre semmit nem tudunk, de ezzel együtt is azt gondolom, hogy azzal ha két ember szereti egymást nincsen semmi probléma. A szexuális vággyal sincs. Más szóval én nem kezdenék a saját nememmel de egy olyan világban szeretnék élni ahol egyébként megtehetném, ha senkinek sem ártok vele, és főleg nem követek el semmilyen jellemtelenséget.

Az a kis nap, a Pride amikor egy napocskát nem a bujkálással és titkolózással töltenek, hanem a figyelem körében, szóval még ezt is sajnálni tőlük, az fenomenális.

Harmadrészt: a nőies férfiak és a férfias nők nem szükségszerűen homoszexuálisak.

Az sem igaz, hogy többségük ilyen. Azon viszont érdemes lenne elgondolkozni, hogy valószínűleg java részük azért lesz ilyen, mert tudomásul vesz. A mondás szerint akivel állatként bánnak az úgy is viselkedik. Drasztikus mondás ez ide, de fedi amit mondani akarok. A társadalom, a szüleik, az ismerőseik, a közvélemény elmélyíti bennük a tudatot, hogy ők kevésbé férfiak vagy kevésbé nők. Ez körülbelül a véleményem.

2020. febr. 6. 16:04
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Egy 13-14 évesen nem mindegy neked milyen ruha van?

Máskor azzal van a baj,hogy miért szexelnek ilyen korban.

Akkor most mi a jó?

A szexuális vonzalmat nem lehet terjeszteni.

A tudástól elzárni valakit viszont káros.

Miért baj,ha az emberek tanulnak valamiről,ami létezik?

Az igazság elrejtése miért jó?

Ebből látszik,hogy a jobboldaliak kommunisták,legszívesebben lezárnák még a határokat is,nehogy az emberek lássák,hogy van jobb is.

Pont az ilyen idióta mentalitás miatt nem tudott felzárkózni Magyarország a nyugati világhoz.

2020. febr. 6. 19:11
 17/24 A kérdező kommentje:
De milyen társadalom lenne az, ahol az a normalitásba beletartozik az, hogy egy fiú úgy néz ki mint egy lány, szoknyát hord és még gyereket is örökbe fogadhat? Ezt a jelenséget alapból nem szabadna normálisnak kezelni és igen is túl nagy teret engednek a szélsőséges liberalizmusnak. Facebookon még csak véletlenül sem fejtheted ki a véleményed ezzel kapcs, és elég ha annyit írsz, hogy "nem értek egyet" vagy "nem fogadom el" máris jön az értesítés, hogy tiltottak gyűlöletbeszédért. Ennyiért mert le mertem írni a véleményem, magyarán nekem nem is lehet véleményem és KÖTELES VAGYOK ELFOGADNI a szoknyás, csücsörítő transzikat, akik az embereket provokálják PRIDE-ON, mert ugye az amit csinálnak az már provokáció, amikor mutogatják magukat és nekem senki ne mondja, hogy azért ilyet nem csinálnak. Azt se mondja meg nekem senki, hogy a gyerekek nem csinálják ezt divatból mert személyesen is ismerek ilyen gyerekeket és nem egyet nem kettőt, akik feltűnőségből vagy szimpla lázadásból lesznek "másak" és mert ki akarnak tűnni MERT EZT A PÉLDÁT LÁSSÁK és sajnos ha egy így halad egyre több ilyen lesz és kezdetét veszi az elfajulás. Bár most is az van. Mondom, rengeteg tini és fiatalkorú csinálja ezt. Ott van haverom lánya aki 13 de már úgy néz ki mint egy fiú és a szivárványos kis papírzászlókat lóbálja... Komolyan ilyen társadalmat akartok? Nem vagyok fideszes sem liberális mégcsak jobboldali sem, de nem értem azt, hogy nem veszitek észre mi folyik itt...
2020. febr. 6. 19:24
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

Én pl megértem, hogy provokáció. Egy részük persze hogy provokálni akar. Na de miért? Amikor ők kirúzsozva csücsörítenek a Pride-on, az téged épp annyira provokál, mint őket ha b*z*nak nevezed őket. Magyarul lealacsonyítod megsérted. Szóval, én speciel megértem, hogy provokál téged, de azt is gondolom, hogy az a társadalom, amely megtagadta őket az csak ne prédikáljon és ne sértődjön meg. Elvesztette az erkölcsi jogoaultságát erre.

Másrészt: a transzneműség más. A transznemű az nem homoszexuális, hanem pl női test, női testrészek, szervek stb, de férfi agy. Nem tudom pontosan megfogalmazni, nem vagyok biológiai szakértő de ez a lényeg. Belül férfi, kívül vagyis testileg nő.

Hamradrészt mi az, hogy elfogadni? Miért kell nekem elfogadni például ha valaki szereti a káposztát, miközben én nem? Én nem szeretem a káposztát ezért sosem eszem, de nem akarom sem kiirtani sem a káposzta szeretők szemébe mondani, hogy 'én ezt nem tudom elfogadni". Mert ez színtiszta téboly. Nem kell elfogadnod, senki sem kéri, másrészt nem is kell, mert létjogosultsága akkor is van, ha mást állítasz.

Egyébként pedig, fölösleges a mesebeszéd. Mindenki tudja, hogy senki nem divatol homoszexuálist játszva, egy olyan világban, ahol az ilyesmit 'nem fogadják el'. Másrészt hetero pasi nem lesz csak úgy homoszexuális és fordítva, és heteró lány nem lesz csak úgy leszbikus, mert ez legkevésbé sem döntés kérdése. Ennyi. Kár, hogy a többségnek az esze is elmegy a nagy normálisságban.

2020. febr. 6. 19:48
 19/24 anonim ***** válasza:
4%

19

NEM "férfi agy", hanem AZT MONDJA, hogy férfinek érzi-gondolja magát. Ami ég és föld különbség, mert nincs semmi bizonyíték arra, hogy lenne bármilyen agyi elváltozása.

CSAK azt mondja, amiről egyrészt ki tudja, hogy igaz-e, vagy manipulál vele. Ok lehet tömérdek.

Ha pedig tényleg mondjuk Napóleonnak képzeli magát egy csomó ember, akkor el is fogadjuk, és hagyjuk, hogy megkoronázza magát?

2020. febr. 6. 20:08
 20/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem hittem volna, hogy kimondom. De ez az amiért undorodom. Felesleges érvelni, és megpróbálni azzal meggyőzni őket, mert az érvek puszta létét gyűlölik.
2020. febr. 6. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!