Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell ennyire erőltetni...

Miért kell ennyire erőltetni ezt a nyomulós, meleg propagandát?

Figyelt kérdés
Alapjáraton SEMMI bajom nem lenne azzal, ha valaki saját neméhez vonzódik. De ez az erőszakos nyomulás nagyon zavar, főleg az, hogy beviszik az iskolákba is. És csodálkozunk, ha kamaszok és tinik úgy néznek ki, hogy nem tudjuk eldönteni melyik nemhez tartoznak? Meg már nagyon fiatalon 12 - 13 évesen elkezdik, hogy saját nemükhöz vonzódnak. Sajnos nagyon sok fiatal már divatból vagy lázadásképpen lesz "más" mert azt látja menőnek. Ilyen példát mutat a média és a meleg propaganda és szerintem KÁROS a társadalomra nézve. Ugyanakkor a vallást is károsnak tartom és azt is, ahogy a meleg propagandát is TÁVOL KELLENE TARTANI AZ ISKOLÁKTÓL! Amikor megjelenik egy 13 - 14 éves fiatal és nem tudod egyszerűen eldönteni, hogy ez fiú vagy lány? És már ilyeneken gondolkodnak ilyen fiatalon, hogy csókolózzanak egymással az iskola wc-ben. Csak én érzem felháborítónak ezt a nyomulós meleg propagandát? mit lehet ez ellen tenni? Ja meg ha kijelentem, hogy örülök annak, hogy heteroszexuálisnak születtem már mocskos homófób vagyok, pedig, mint korábban írtam, nekem nincs bajom a melegekkel sem a leszbikkel alapjáraton. Csak ezzel az agresszív nyomulással, a provokációval, amit PRIDE-on művelnek. Én megértem és elfogadom, ha valaki más, de ezt a propagandát soha nem fogom elfogadni sem megérteni. A hetero pride is egy hatalmas csalódás, mert ők már nagyon a vallásosan gondolkodnak, ami megint nem szimpatikus számomra és az ateistákat is keverik ezzel a radikális liberalizmussal, szóval szívesen együtt tudnék velük működni, de mint nem keresztény, nem fogok velük szimpatizálni és védeni a vallásukat. Totálisan elutasítom a kereszténységet és minden vallást és ugyanakkora a meleg és vegán propagandákat is.

2020. febr. 6. 13:49
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%

Különben a legkevésbé sem rosszat akarok, csak szerintem gyűlölni elég boldogtalan dolog. Egyébként érdekel: hogyan lehet gyűlölni olyasvalakit akit nem ismersz személyesen és nem ártott neked? Ez milyen lelkület? Valaki nekem árulja el, mert nem értem. Másrészt mégegyszer megkérdezem: mit fáj az nekem, hogy valaki szereti a káposztát? Hát... Vakok vagytok ha nem látjátok, hogy a káposzta undorító...

Ez milyen lelkület de tényleg?

2020. febr. 6. 20:46
 22/24 anonim ***** válasza:
86%
Nyomathatjak attol még egy alapbol hetero nem fog bemelegedni szerencsére.
2020. febr. 6. 22:19
 23/24 anonim ***** válasza:
78%

"

Egy férfi nézzen ki úgy mint egy férfi és egy nő nézzen ki úgy mint egy nő."

Te nagyon keversz valamit.

Amire te gondolsz köze nincs a témának.

A nemi stereotípiákhoz már annál inkább.

Hogy mi a nőies,férfias,egyéni megítélés kérdése.

Arra meg már nem is tudom mit mondhatnék,hogy ugyan miért kellene mindenkinek ugyanúgy kinéznie,ami szerinted elfogadható.

Miért,ki vagy te?

Ja,hogy nem tetszik,és?

Miért kellene mindenkinek neked,vagy bárkinek megfelelni.

Jobb,lenne,ha nem másokkal,hanem magaddal foglalkoznál,könnyebb lenne neked is,és másoknak is!

2020. febr. 7. 06:13
 24/24 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Egyébként pedig, fennakadt a szemem nekem is ezen a mondaton, hogy "Egy férfi nézzen ki úgy mint egy férfi és egy nő nézzen ki úgy mint egy nő." Meg azon, hogy "vakok vagytok ha ezt nem látjátok." Tudod mit? A hátam közepére nem kéne olyan férfias férfi mint te vagy.
2020. febr. 7. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!