Minek erőltetni a 8 órai takarodót, ha már egyre többen tesznek rá?
Vagy nem jutott el az infó hozzájuk, hogy január 11ig meg lett hosszabbítva?
Ma (azaz tegnap) este 8:30-kor csomóan lófráltak a belvárosban (kisgyerekkel is!), 22 órakor kb az ilyenkor szokásos forgalom volt a környékemen, láttam több bicikliző, kocogó embert is. Az egyik benzinkútnál meg kb sorban állás volt, kólával, tejjel, stb jöttek ki az emberek. Egy hete kuss volt ilyenkor a városban. Én munkából mentem haza, ugyanis munkanap volt ez a szombat.
Veszprém a helyszín. Szóval úgy látom, hogy mind a lakosság, mind a rendőrség kezdi elengedni a dolgot.
Tudnak minden ember mellé rendort katonat allitani?
Gondolkoztatok már!
Vagy mindenki be lesz borzonozbe? 56? Politikusoknak meg hatter hatalomnak kene kijarasi tilalom egy eletre!
Tényleg, sokan azt hiszik, hogy már nincs kijárási tilalom. Lekerültek a plakátok is, és tele a média a bevásárlási idősáv eltörlésével is. De ennyi. Szembe szomszéd is azt hitte, kérdeztem merre járt mert tegnap 22 órakor ért haza. Mondja ittak a cimborájánál, és már úgyis kint lehet lenni. Mikor felvilágosítottam csak kerek szemekkel nézett - nála az csapódott le, hogy 11-ével vége lett a tilalomnak, de szilveszterre és talán karácsonyra visszahozzák.
Ilyen kommunikáció után csodálkoztok rajta, hogy az emberek nem igazodnak ki rajta?
#24 Inkább csak tudomásul se akarta venni.
Nincs ebben semmi bűn, mint a WHO is megírta, joguk van az embereknek tiltakozni a korlátozások ellen.
Én is kimentem tegnap este 10-kor a kocsimhoz amely közterületen parkolt mert otthagytam a telefonom. Pont leszarom milyen kijárási tilalom van, amíg nincs háborús helyzet vagy olyan légszennyezettség mint anno Csernobilban addig ki fogok járni ha kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!