Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek erőltetni a 8 órai...

Minek erőltetni a 8 órai takarodót, ha már egyre többen tesznek rá?

Figyelt kérdés

Vagy nem jutott el az infó hozzájuk, hogy január 11ig meg lett hosszabbítva?

Ma (azaz tegnap) este 8:30-kor csomóan lófráltak a belvárosban (kisgyerekkel is!), 22 órakor kb az ilyenkor szokásos forgalom volt a környékemen, láttam több bicikliző, kocogó embert is. Az egyik benzinkútnál meg kb sorban állás volt, kólával, tejjel, stb jöttek ki az emberek. Egy hete kuss volt ilyenkor a városban. Én munkából mentem haza, ugyanis munkanap volt ez a szombat.

Veszprém a helyszín. Szóval úgy látom, hogy mind a lakosság, mind a rendőrség kezdi elengedni a dolgot.

2020. dec. 13. 02:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
74%
Most az egészsêg a legfontosabb hashtag home office netflixezzünk mert az kemény trónok harca forever nagyon mrnci az online oktatást ágyból hallgatni csak nincs buli az a baj a MASZKOT hordani kell az orrodon is
2020. dec. 13. 13:06
 22/34 anonim ***** válasza:
36%
Az öregek milyen szemetek ha kimennek maradjanak otthon
2020. dec. 13. 13:07
 23/34 anonim ***** válasza:
92%

Tudnak minden ember mellé rendort katonat allitani?

Gondolkoztatok már!

Vagy mindenki be lesz borzonozbe? 56? Politikusoknak meg hatter hatalomnak kene kijarasi tilalom egy eletre!

2020. dec. 13. 13:59
 24/34 anonim ***** válasza:
91%

Tényleg, sokan azt hiszik, hogy már nincs kijárási tilalom. Lekerültek a plakátok is, és tele a média a bevásárlási idősáv eltörlésével is. De ennyi. Szembe szomszéd is azt hitte, kérdeztem merre járt mert tegnap 22 órakor ért haza. Mondja ittak a cimborájánál, és már úgyis kint lehet lenni. Mikor felvilágosítottam csak kerek szemekkel nézett - nála az csapódott le, hogy 11-ével vége lett a tilalomnak, de szilveszterre és talán karácsonyra visszahozzák.

Ilyen kommunikáció után csodálkoztok rajta, hogy az emberek nem igazodnak ki rajta?

2020. dec. 13. 20:07
 25/34 anonim ***** válasza:
80%

#24 Inkább csak tudomásul se akarta venni.

Nincs ebben semmi bűn, mint a WHO is megírta, joguk van az embereknek tiltakozni a korlátozások ellen.

Én is kimentem tegnap este 10-kor a kocsimhoz amely közterületen parkolt mert otthagytam a telefonom. Pont leszarom milyen kijárási tilalom van, amíg nincs háborús helyzet vagy olyan légszennyezettség mint anno Csernobilban addig ki fogok járni ha kedvem van.

2020. dec. 13. 20:24
 26/34 anonim ***** válasza:
89%
Krva idegesítő úgy sétálni hogy nem tudjuk kapunk e csekket vagy nem, illetve milyenkedve van a rendőrnek és épp ki van szolgálatban. Bazzeg legálisan akarunk sétálni. Miért nem tudják ezt végre 10-re módosítani? Teljesen más lenne az egész.
2020. dec. 13. 23:07
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nem kell azt hinni, hogy minden rendőr és security-s élvezi a jelen helyzetet, mert hatalmat fitogtathat. Tegnap a reptéren is panaszkodtak, hogy már a tökük tele van az egésszel.
2020. dec. 14. 07:05
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem szegénykék. A legtöbb nagyon rendes. Csak az a baj hogy nem tudni melyik épp aki nem az. Jobb lenne ha nem a szerencsén múlna. De erről persze ők nem tehetnek, pláne a rendesebbje.
2020. dec. 14. 07:25
 29/34 anonim ***** válasza:
2020. dec. 14. 16:26
 30/34 anonim ***** válasza:
33%
2020. dec. 14. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!