Van remény és egyszer végetér a Rákosi->Kádár->Orbán kontinuitás?
Megszakadt az már kétszer is, egyszer Horn Gyulával, egyszer a Medgyessy-Gyurcsány- Bajnai időszakkal.
Nekik nyilván semmi közük nem volt Kádárhoz, ugye?
Annyira nem mint Orbánnak, főleg a 2010 győzeleme után kezd visszatérni a nagy elődökhöz
Talán nehiába mondta Orbán "egyszer kell, de akkor nagyon"
#15, nem jól tudod.
De messze vagyok én a perifériától, a fsz fog fotózni, bármit is.
17
De jó lenne! Én már azt sem bánnám ha lenne pár szűkös év csak utána kezdődne valami új és jobb!
15
Tipikus magyar gondolkodás. nem rajtunk múlik akkor már minek is szóljak bele. végülis ugyan ezt gondolja rajtad kívül olyan 3 millió ember. Annyira nem értem azokat, akik elégedetlenek bármivel is (fizetéssel, közlekedésel akármivel) de kivonják magukat abból, hogy ők bármit is tegyenek ellene. komolyan mondom egyik legkárosabb gondolkodás ami létezik. Igen, le lehet fotózni a szavazólapot, nyilván le is fogják és majd szépen mutogatják melyik logo mellé kell behúzni az x-et, de ettől függetlenül még rajtunk múlik, csak többet kell érte tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!