Az orosz vakcina ezen fog elbukni?
Figyelt kérdés
A hírek szerint az orosz covid vakcina beadását követően 2 hónapig nem lehet alkoholt inni.
Egy ilyen vakcinát bizonyára sokan nem adatnak be maguknak.
2020. dec. 10. 17:01
11/21 anonim válasza:
Senki sem fogja beadatni magának a rettegőkön kívül, nem kell beszarni
12/21 anonim válasza:
Majd lesz a kártérítések pere, hogy nem hallotta ezt az orvosától, nem olvasta el a kapott papírt, és különben is, ő tökéletes, de mindenki más rossz.
13/21 anonim válasza:
Persze, hogy nem lehet inni mert az alkohol megzavarja a nanorobotokat :)))
14/21 anonim válasza:
Oroszországban egy két hónapos alkoholtilalom után kirobbanna a forradalom.
Gorbacsov is akkor nullázta le a népszerűségét, mikor megpróbált fellépni az általános piálás ellen.
15/21 anonim válasza:
Milyen hihetetlenül hasznos beoltatni magad egy nátha ellen egy olyan vakcinával, ami annyira taccsra tesz, hogy nem ajánlott az alkoholfogyasztás.
16/21 anonim válasza:
#10 Figyelj, nem te vagy Ross Doktor a Vészhelyzetből.
Tudod, ha egy vakcina úgy legyengíti a pácienst, hogy annak már egy pohár sör is nagyon súlyos rizikófaktor (akár két hónappal az oltás után is!), akkor az a vakcina nem vakcina, hanem egy biológiai bullddózer. De hát mit várhatnánk a ruszkiktól...
17/21 anonim válasza:
Azért az hihetetlen, hogy még mindig vannak olyan korlátoltak, akik szerint ez csak nátha...
18/21 anonim válasza:
Hmm, hát ja, most estem át rajta, köze nincs a náthához. De pl ismerős mesélte, hogy elkapta tavasszal is meg most is, 2,5 hónap ment el az életéből, nyilván anyagilag is megterhelő, és még egy műtétjét is el kellett halasztani.
19/21 anonim válasza:
Én is elkaptam, brutális volt, pedig 29 vagyok. Férjem meg el se kapta, pedig együtt aludtunk. Komoly egy immunrendszere van.
20/21 anonim válasza:
Mi újság Putyinisztánban? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!