Egyetértesz azzal, hogy az olimpiai aranyérem jutalmát nettó 50 millióra emelték?
Amennyi pénz van ebben az országban kitelik bőséggel.
Nekem egyébként minden ember egyet ér, majdnem teljesen mindegy milyen nemzetiségű szalad a leggyorsabban, vagy melyik kergeti legjobban a labdát, melyik emel nagyobb súlyokat. Az én életem pont ugyanolyan, ha egy kínai, vagy egy amerikai, vagy akár egy magyar. A doppingokról meg ne is beszéljünk, mert sok sportág a laborokban dől el nem a versenyen.
Igazából túl van ez reprezentálva a világban, pedig a nevében is benne van, olimpiai játékok. Egyesek - és nem is feltétlen pont csak a sportolók - meg ebből akarnak vagyonokat felhalmozni ezerszeresen többet mint amit a másik egy élet munkájával kereshet meg.
Persze mindig azt mondják ez nem így működik, de amíg a gyerek éhezés nincs felszámolva addig lesz_rom ki mekkorát ugrik.
ma 11:05
Így van. Nem csak haszon létezik a világon, hanem szórakozás is, amit ezek az emberek nyújtanak.
Az említett felújítási program 170 milliárd forintba kerül (3400 db olimpiai aranyérem), szóval nyugodtan hőzönghetne az is, aki már korábban felújította a lakását és nem kapott támogatást.
Csakhogy nem mindig csak a haszon a lényeg az életben, ezt nem értik meg sokan. Na ők fogják sajnálni a milliókat a sportolóktól és úgy alapból mindent, amit nem RÁ költenek.
Nézzétek meg a darts versenyeket. A premier liga nagyon komoly. Nem reklámozni akarom, de egy olyan sportág amiben doppingolni nem nagyon lehet, de akár 50 évesen is lehet világbajnokságot nyerni.
A versenyek pénzdíjasak! A világbajnokság is. Kb. ezt tartom igazságosnak. Aki nyer az pénzt is nyer, nem is keveset.
Én minek fizessek az adómból a pesti metróra, amikor soha nem használom? Fizessék a metró költségeit kizárólag a pestiek, az arra pazarolt adót lehetne vidékfejlesztésre is költeni.
Sakk-matt.
Na ezért választunk vezetőket és képviselőket, mert ha az átlagemberen múlik, tízmillióan tízmillió felé költenék az adókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!