Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz azzal, hogy az...

Egyetértesz azzal, hogy az olimpiai aranyérem jutalmát nettó 50 millióra emelték?

Figyelt kérdés

35-ről:

[link]

2020. dec. 9. 09:05
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
34%

#20 Mitől vérlázító?

Ha adok neked egy papírt arról, hogy a te 2016-as adód kizárólag Hosszú Katinka jutalmába ment bele, akkor attól boldog lennél?

2020. dec. 9. 10:25
 22/38 anonim ***** válasza:
72%
Talán azért vérlázító, mert több tízezer ember elvesztette a munkáját, rengeteg gyerek éhezik. Ha nem adakozol (én pl megtettem ,remélem te is), akkor karácsonyi ajándékot sem látnak soha, de neki odakúrnak 50 milliót mert gyorsan leúszott pár hosszt egy medencében. Elképesztő, hogy így el van korcsosulva az emberek értékrendje.
2020. dec. 9. 10:29
 23/38 anonim ***** válasza:
35%
Nem lehet fogni mindenki kezét és mindenki mellé szociális munkást állítani. Létezik más is, nem csak szegénység és nyomor.
2020. dec. 9. 10:32
 24/38 anonim ***** válasza:
35%

#22 Értem. Szóval nem szimplán hülye vagy de egy arrogáns, rosszindulatú irigy, ostoba alak is. Akinek fogalma sincsen arról milyen munka is van egy élsportoló teljesítménye mögött.

Szerencsére nincsen elkorcsosulva az emberek értékrendje és veled ellentétben nagyon is jól látják minek van értéke.

2020. dec. 9. 10:32
 25/38 anonim ***** válasza:
80%

"egy arrogáns, rosszindulatú irigy, ostoba alak is"

Az, a világ legnagyobb rohadéka vagyok, mert látom, hogy annak a péznek rengeteg jobb helye is lene. Értem. A fizetésed felét remélem elutalod valamelyik sport klubnak minden hónapban.

2020. dec. 9. 10:34
 26/38 anonim ***** válasza:
48%

A profi sportolók nem a hazájukért törekszenek a minél jobb eredményekre, hanem a saját dicsőségük miatt.

Finanszírozzák ők csak saját magukat, vagy támogassa és jutalmazza őket a rokonság!

Lenne a rájuk herdált pénznek értelmesebb helye is.

2020. dec. 9. 10:38
 27/38 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Kap fizetést amikor nem versenyzik, így ezt az összeget magasnak tartom.
2020. dec. 9. 10:47
 28/38 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem a színházak is túl sok támogatást kapnak, harmadoljuk.

Minek költeni hóeltakarításra, jégmentesítésre, arra van a téli gumi és a bakancs!

Tök felesleges holmi karácsonyi díszekkel bajlódni, csak viszi a pénzt!

Sőt, a lakásfelújítási támogatást is szüntessük meg, nem fogom fizetni más felújításának költségeit!

Mindenki fizessen mindent magának!

2020. dec. 9. 10:51
 29/38 anonim ***** válasza:
62%

#28 Jogos. A zenét sem kell favorizálni, mikor annyi embernek nincs munkája, a művészetek úgy általában feleslegesek, egy rakat pénz megy el rá az adónkból.

De mehetünk tovább, minek egy rakás pénzt költeni az oktatásra, hiszen aki tanulni akar az majd megfizeti magának vagy a gyerekének, nem?

Az a nevetséges ebben, hogy az ilyenek nem veszik észre, hogy ami neki felesleges, az másnak az életét, munkáját, megélhetését jelenti. Ahogyan az élsport rengeteg ember munkahelye és egy olimpiai bajnok kinevelése emberek ezreinek ad munkát, megélhetést, értelmes és hasznos tevékenységet, az, hogy a sportversenyek vannak a médiában és a szolgáltatási szektorban is rengeteg munkahelyet biztosítanak, vagyis a világ baromsága arra hivatkozva a pénzek megvonását követelni hogy valakinek most nehéz, nincs állása, kevés a pénze - mert sok-sok ezer embert tennének tönkre vele.

Ahogy egy zenész támogatása is a körülötte dolgozók sokaságának megélhetését is jelenti egyben és minden művészeti ágnál vagy szabadidős tevékenységnél akár, hasonlóan. Attól mert nem lehet konkrétan megenni amit csinálnak, ez éppen olyan fontos része az életünknek és az ő tevékenységük pontosan úgy munka és érték.

2020. dec. 9. 11:05
 30/38 anonim ***** válasza:
4%

"egy olimpiai bajnok kinevelése emberek ezreinek ad munkát, megélhetést, értelmes és hasznos tevékenységet"

Erre leszel szíves valami forrást hozni, mert a röhögéstől lefordultam a székről. Azért a lapáttámasztó Bélát az uszoda építésénél hadd ne számoljuk már bele.

2020. dec. 9. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!