Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre nehezebben viselitek a...

Egyre nehezebben viselitek a meghosszabbított korlátozásokat?

Figyelt kérdés

A napom kizárólag munkából áll, amikor vége a munkanapnak jó esetben el tudok menni bevásárolni, de egyéb kikapcsolódásra esélyem sincs.

Korábban rendszeresen sportoltam, az elmúlt 1 hónapot is itthoni edzéssel töltöttem, hátha újra lehet normálisan mozogni, de most feladtam fejben.

Nagyjából egy vegetáló biorobot munkagép életét élem, és mostanra teljesen kilátástalan, beláthatatlan, hogy mikor lesz vége ennek a hisztinek.

2020. dec. 8. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%
ö=ő
2020. dec. 8. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Én pont így érzek mint te. Én középsulis vagyok így otthon tanulok de dögunalom az egész.
2020. dec. 8. 21:04
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

Teljesen jó így. Éjjel végre csönd van, legfeljebb a kutya ugat.

Én sokat dolgozok, kevés a kiadás.

2020. dec. 8. 21:12
 14/17 anonim ***** válasza:
11%

Nekem az lenne a kérdésem, hogy azt miért nem viselték nehezen mikor a vizet, levegőt földet mérgezték, átírták a törvényeket, mindenki nevében felvették az államadóságokat, lehallgatják a telefonokat, ide engedik a nato

garázgálkodhat, meg a fs médiát???

2020. dec. 8. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Ne hagyd magad, h lelikeg lenyomjanak, h a hangulatod lent tartsák, hogy alacsony rezgésen legyél, abból csak te jössz ki rosszabul!
2020. dec. 8. 21:27
 16/17 anonim ***** válasza:
38%
Én a vásárlási idősávot, a korai boltzárat és a maszkviselést viselem nehezen, a többivel elvagyok, különösen most, télen.
2020. dec. 8. 22:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, egyedül a 8 órási dolog ami ütközik néha a dolgaimmal, de arra meg teszek magasról, max jobban körülnézek az utcán, hogy nincs-e rendőr.
2020. dec. 9. 02:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!