Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem képmutatás, amit a Momentu...

Nem képmutatás, amit a Momentum csinál?

Figyelt kérdés

Hitelességről beszélnek, de nem is tudom, hogy évekkel ezelőtt ki mondogatta, hogy Gyurcsánnyal soha? Mostmeg.. És ez a tag beszél hitelességről? Pont Ő, aki Romániában is nyíltan kampányolt a Romániában élő magyarok ellen?

Kezdek csalódni a Momentumban. Tényleg lassan a Kutyapártot tartom az egyetlen értelmes mozgalomnak a mai magyar politikai palettán.

2020. dec. 6. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
19%

#56 Te kezdtél bele abba, hogy bezzeg gyurcsányéknak egy válságban kellett kormányozni - nem én. Ha ebbe belekezdtél, akkor nyilván azért tetted mert így gondolod, mert érdekelt.

Ez pedig - amit leírtál - nem igaz. Ne scak addig érdekeljen amíg egy hazugságot be tudsz vele dobni a vitába, akkor is érdekeljen, ha kiderül róla, hogy hazugság volt!

2020. dec. 6. 14:22
 62/76 A kérdező kommentje:
Az ilyen kommentek csak megerősítenek abban, hogy ez a 2 tömb semmiben sem különbözik egymástól. Sokszor a szavazóik között sincs nagy különbség. Inkább átfedés. Aki épeszű, ezt az ellenzéket nem segítené hatalomra és OV-t is eltakarítaná a fenébe. Egy józanul gondolkodó ember nem ezekre akar váltani.Aki kicsit is normális az pontosan tudja, hogy kb cseberből vederbe kerülnénk a Gyurcsány féle bandával is. Mindkét banda alkalmatlan az ország vezetésére. Ennek fényében tiszta vicc, hogy ezeket még támogatja bárki is itthon. És bevesznek ilyen szövegeket, hogy tisztességes, becsületes kormány és korszakváltás az MSZP-vel és a DK-val. 🤦🤦🤦 A fiatalok többsége ezekre nem fogja adni a szavazatát ez kb 1000%. Gyurcsány vs Orbán. A két legkártékonyabb politikus. És ezt támogatja itt a sok troll. Aztán a sok szivacsagyú öreg meg csodálkozik, miért menekül az összes fiatal ki külföldre...Azért, mert a sok buta troll ezekre szavaz. És amíg ebből a két f@sból válogattok és nem értitek meg, hogy a fiataloknak másra van igénye, addig itt nem lesz élhető ország, sem változás. Nehogy azt higgye bárki is, hogy az orvosok és egyéb szakemberek kizárólag a rossz körülmények és fizetések miatt távoznak külföldre. Aki ezt hiszi, tévedésben van. Azért mennek el sokan, mert a társadalom morális válságban szenved vagy 20 éve. Ez abból is jól látszik, hogy egy alkalmas ellenzéket illetve alkalmas politikusokat sem sikerült kitermelni 20 év alatt....És akkor az ilyen szivacsagyú h@lyék, akik nem látnak a szemellenzőjüktől kritizálják itt a fiatalokat. És ilyenek akarnak a fiatalok sorsáról dönteni meg őket befolyásolni a nulla érvrendszerükkel.
2020. dec. 6. 14:46
 63/76 anonim ***** válasza:
25%

"A fiatalok többsége ezekre nem fogja adni a szavazatát ez kb 1000%."

Érdekes, én fiatal vagyok és az összes fiatal barátom, ismerősöm alig várja 2022-t, hogy elmehessen az ellenzékre szavazni.

2020. dec. 6. 14:56
 64/76 anonim ***** válasza:
35%

#63 Tudod vicces, hogy te most tökéletesen bemutattad milyen az amikor valaki kinyilatkoztatja hogy akik másképpen gondolkodnak azok mind hülyék és csakis neki lehet igaza - miközben nem veszed észre hogy te pontosan olyan vagy ami miatt leszólod a másikat.

Szélsőséges, gondolkodni képtelen, vitára alkalmatlan személy vagy, aki eldöntötte hogy mindenki más téved, csakis neki lehet igaza és most ezt harsogja.

2020. dec. 6. 15:04
 65/76 anonim ***** válasza:
25%

Ezt a hülyeséget honnan szedted?

A fiatalok többsége magasról tesz a politikára, és közülük kevesen mennek el szavazni. Egyébként a legtöbb pártról fogalmuk sincs, hogy mit képvisel. Az a kevés meg, amelyik elmegy szavazni, az meg totál találomra húz be valamit.

2020. dec. 6. 18:23
 66/76 anonim ***** válasza:
67%
Csak is Momentum és az ellenzéki lista 2022-ben!
2020. dec. 6. 18:35
 67/76 anonim ***** válasza:
73%
65-ös. Ha tudnál olvasni, akkor látnád, hogy az egész ismerettségi körömről beszélek. (Igaz, hogy nem szabolcsi zsákfaluban élem az életem, ott lehet ez a helyzet.)
2020. dec. 6. 18:39
 68/76 anonim ***** válasza:
26%
Én is a Momentumra szavazok. Nekem szimpatikusak a mident korlátozni és felszámolni akaró elképzeléseik.
2020. dec. 6. 18:40
 69/76 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk az egyetemen az osztály 3/4-e Momentumos, fideszesek elvétve és nem is nagyon reklámozzák, mert kifejezetten ciki.
2020. dec. 6. 18:43
 70/76 anonim ***** válasza:
29%
Nálunk a kórházban csak a takarító Momentumos, és büszkén reklámozza. Mindig kinevetjük.
2020. dec. 6. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!