Még csodálkoznak egyesek, hogy a fiatalok nagy része
ATEISTA jelenleg Magyarországon?
Figyelt kérdés
Kezd már elegem lenni (és ezzel nem vagyok egyedül) abból, hogy állandóan a kereszténységgel jönnek a politikusok, de a fiatalok nagy része viszont ateista vagy agnosztikus, vagy csak szimplán nem érdekli a vallás. Mindez a retorika a kormány részéről viszont csak egy felszínes dolog, csak a nagy szavak mennek, de ami a gyakorlatban megvalósul, az még annak is elveszi a kedvét ettől az egésztől, aki egyébként hisz benne: politikai alapon indítanak papok ellen hadjáratot (például ott van annak a kilépett papnak az ügye, visszataszító volt amit a propaganda produkált vele kapcsolatban, de ott van az a YouTube-videós pap is, akinek egyébként egész jó videói voltak, de persze ellehetetlenítették tisztán politikai alapon, csak azért mert részt mert venni egy indexes tüntetésen), de ott vannak a "zseniális" propagandaszerű írások is amikban komcsiznak, libsiznek, és ezek mellett még ők a "nagy keresztények", visszataszító mocsok az egész. Mit gondolnak, ezek után mégis ki a francnak lesz kedve a fiatalok közül csatlakozni az egyházhoz, templomba járni vagy hasonlók?! Kutyának sem. A fiatalabb korosztály nagy része ateista jelenleg, ami egyáltalán nem csoda.
Hát igen, épp a magadfajta emberek miatt ábrándulnak ki a fiatalok egyre jobban a vallásokból is, emiatt a megvető lenézés miatt. Nem ismered az összes fiatalt, de már ítélkezel is alaptalanul.
2020. szept. 10. 14:15
4/19 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom a Mi hazánkal meg Toroczkaival,nyomasák a keresztény zagyvaságokat.
Már nem 1760-van hanem 2020!!!
2020. szept. 10. 14:20
5/19 anonim válasza:
Én keresztényként mondom nekem is elegem van, hogy a politikusok mindig felhozzák. Úgyhogy én nem csodálkozom.
Persze foglalkoznia kell a politikának a kereszténységgel, őrizni kell a keresztény alapú kultúránkat, ki kell állni azok mellett akiket üldöznek hitük miatt, sorolhatnam, ezek fontos témák. De sajnos ami jelenleg folyik az csak szardobálás és a kereszt mögé bújnak fedezékbe... 🙄
2020. szept. 10. 14:23
6/19 anonim válasza:
De miért foglalkoztok ezzel? Ők azt szeretnék, ha minél több vallásos keresztény lenne, mert ezzel a régi hagyományainkat őriznénk meg, ami a kultúránk része. Örüljünk, hogy még csak a kereszténységet akarják ránk erőltetni, és még nem az iszlámot.
De ha ti nem akartok vallásosak lenni, akkor le kell tojni mit beszélnek. Beszéljenek csak, mondják csak, hogy Magyarország keresztény ország. Ez miért zavarna? Ezzel, hogy ilyeneket mondanak nekem nem ártanak. Attól még ha nem akarok vallásos lenni, nem is leszek. Senki nem tart fegyvert a fejemhez. Mondani meg mondják csak amit akarnak. Kár emiatt kiborulni.
2020. szept. 10. 14:28
7/19 anonim válasza:
Én örök ateistaként fogom a fejem, hogy sokan nem tudnak különbséget tenni a vallás, az egyház és a kultúrkör között.
2020. szept. 10. 14:36
8/19 anonim válasza:
Magyarország keresztény ország, és a valódi magyarok keresztények. Az igazi nemzeti politikusok pedig azon dolgoznak, hogy megmentsék a fiatalokat az ateista, liberális és egyéb fertőktől. Csak a sok hülyegyerek, 0 élettapasztalattal nem képes felfogni, hogy ez az ő érdekük is. Majd ha nagyobbak lesznek, megköszönik.
2020. szept. 10. 14:36
9/19 anonim válasza:
#8 Így van, én is keresztény vagyok! Most pedig menj, és bérelj nekem egy hajót az Adrián: megyek meggyóntatni én is a Kóté ikreket. A feleségemnek pedig mondd azt, hogy üzleti úton vagyok vagy valami. Köszike, várom a hívásod, ha végeztél
2020. szept. 10. 14:42
10/19 anonim válasza:
A kereszténység már senkit sem érdekel, itt az új világvallás: a kovidizmus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!