Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem képmutatás, amit a Momentu...

Nem képmutatás, amit a Momentum csinál?

Figyelt kérdés

Hitelességről beszélnek, de nem is tudom, hogy évekkel ezelőtt ki mondogatta, hogy Gyurcsánnyal soha? Mostmeg.. És ez a tag beszél hitelességről? Pont Ő, aki Romániában is nyíltan kampányolt a Romániában élő magyarok ellen?

Kezdek csalódni a Momentumban. Tényleg lassan a Kutyapártot tartom az egyetlen értelmes mozgalomnak a mai magyar politikai palettán.

2020. dec. 6. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:
8. Látom bántanak a tények. Amíg Gyurcsány ott van, addig ennek az ellenzéknek esélye nincs. És soha nem szavaztam a Fideszre eddig sem. Jobbik, Mkkp
2020. dec. 6. 11:59
 12/76 anonim ***** válasza:
78%
Trumpnak sem volt esélye 2016-ban Clintonnal szemben és látjuk mi lett a vége. :)
2020. dec. 6. 12:02
 13/76 anonim ***** válasza:
97%

#1 Ez nem igaz. A momentum kampányvideóiban a határon túliaknál - nem csak a románoknál - általánosságban kérték a magyar szavazókat hogy azt a jelöltet támogassák, aki szerintük jó, mert az ő pártcsaládjuk tagja. És tették ezt úgy, hogy velük szemben ott voltak a magyar jelöltek is.

https://www.youtube.com/watch?v=6KxcAbVjqqE&list=ULP0RjZ0-LV..

[link]

2020. dec. 6. 12:02
 14/76 anonim ***** válasza:
25%

Azt is tegyük hozzá a sztorihoz, hogy az erdélyiek többsége rühelli az RMDSZ-t, mert semmit nem tesznek az érdekükben, és azzal tudnak csak kampányolni, hogy ők magyarok, a többiek meg románok.

A Fidesz helyett pl én is egy román liberális párta szavaznék inkább.

2020. dec. 6. 12:05
 15/76 anonim ***** válasza:
27%
Ki a fenét érdekel, hogy egy magyar párt külföldön milyen másik pártra való szavazásra buzdít.
2020. dec. 6. 12:05
 16/76 A kérdező kommentje:
12. Gyurcsány vinni fog szavazatot, ha egy lista lesz, Budapesten kívül mindenhol. Jól látszik az időközikből. Mindet a Fidesz nyerte meg vidéken, hiába fogott össze az ellenzék. Megtudtak nyerni most egy időközit is? Nem. Az ogy-n is simán ez lesz. Budapestet behúzza az ellenzék, de a többi sztm esélytelen pálya, a vidék.
2020. dec. 6. 12:07
 17/76 anonim ***** válasza:
15%

Akkor elnézést kérek! Soós Zoltán mondjuk pont szimpatikus, de orbánékból kiindulva attól mert valaki magyar, még nem lesz normális politikus.

Szlovákiában is utálják a felvidéki magyarok a magyar pártokat.

2020. dec. 6. 12:09
 18/76 anonim ***** válasza:
23%

Messze még 2022. Jön a válság a megszorítások. A közvéleménykutatásoknál már most többen szavaznának az egységes ellenzék listájára, mint a fideszére.

Mellesleg a szerencsi időközi választást nem Gyurcsány miatt bukta az ellenzék, hanem az alkalmatlan jelölt miatt.

2020. dec. 6. 12:11
 19/76 anonim ***** válasza:
76%
Én nem ismerek momentumot. Csak romentumot
2020. dec. 6. 12:11
 20/76 A kérdező kommentje:
Én biztos vagyok benne, hogy az ellenzéknek vidéken nulla esélye lesz. Ha nyernének vidéken 20-30 körzetet, már csoda számba menne. De sztm ezt a számot nem fogják elérni a vidéki körzetekben. Ezért fog ugrani a 22-es választás is. Mondjuk nem is értem, hogy az ellenzék kb miért csak Budapesten kampányol.
2020. dec. 6. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!