Nem képmutatás, amit a Momentum csinál?
Figyelt kérdés
Hitelességről beszélnek, de nem is tudom, hogy évekkel ezelőtt ki mondogatta, hogy Gyurcsánnyal soha? Mostmeg.. És ez a tag beszél hitelességről? Pont Ő, aki Romániában is nyíltan kampányolt a Romániában élő magyarok ellen?
Kezdek csalódni a Momentumban. Tényleg lassan a Kutyapártot tartom az egyetlen értelmes mozgalomnak a mai magyar politikai palettán.
2020. dec. 6. 11:52
31/76 anonim válasza:
#29 Mert az ő nézeteikkel tudok leginkább azonosulni. És nem akarom, hogy a PSD kerüljön megint hatalomra, mert ők elég durván magyarellenesek. RMDSZ is elmehet a fenébe, én nem akarom, hogy a fidesz banda itt bájologjon, nem vagyok rájuk kíváncsiak
32/76 A kérdező kommentje:
24. Utolsó, én is erre vagyok a legjobb példa. Lever a víz a Gyurcsányos DK-tól és MSZP-től. Velük tisztességes kormány?! 😃😃😃😃 A nap vicce. De mostmár a Momentumtól és a PM-től is rosszul vagyok. Szóval... A Jobbik is leépült. A Jobbik Vona alatt volt a legjobb, amíg a baloldallal nem kezdtek el kooperálni. Ott már húzta Őt magával, amit mégegyszer soha nem akarok vissza....És mivel a Fideszt is utálom, kizárólag csak az Mkkpra tudok szavazni. Szerintem sokan vannak ugyanígy, hogy egyik nagy tömbre sem akarnak. De szerintem, ha a Kutyapárt sem tud elindulni, sokan fognak megint Gyurcsány ellen szavazni, akinek tulajdonképpen Orbán a hatalmát köszönheti már sokadjára. Vagy sokan szavazni sem mennek emiatt.
2020. dec. 6. 12:34
33/76 anonim válasza:
#30 Végül is ha csak ki nem csinálja magát valahogy az "örök élet" abban a 4 éves ciklusban beváltott ígéret marad, legalább 50%-ban teljesül amivel kampányoltak, még ha az "ingyen sör"-ből nem is lesz semmi.
Máris 50%-kal több mint amennyi kampányígéret megvalósulhatna ha az ellenzéki összefosásra szavazna. :)
34/76 anonim válasza:
Engem is lever a víz Gyurcsánytól, de még mindig a Koalíció a kisebbik rossz.
35/76 A kérdező kommentje:
30. Nagyon ostoba vagy ha elhiszed a tisztességes kormányzást az MSZP-vel és a DK-val. 😅🤦 Neked is pont ennyi eszed van. 😃 Bagoly mondja.... 😆😆
2020. dec. 6. 12:38
36/76 anonim válasza:
Ja és a magyar választásokon nem szavazok, hiszen ti sem szavazhattok itt
37/76 anonim válasza:
Az emojikból is látszik, hogy valahol egy 8 éves gyerek és egy hintaló között vagy értelmileg.
38/76 anonim válasza:
36-os, annyira jó látni, hogy tőlünk keletebbre is a fiatalok már egy egészen más, jobb értékrendet képviselnek! Respect!
39/76 A kérdező kommentje:
33. 😆😆😆 Az MKKP leplezi le a XII. ker gyanús ügyeit...Meg a létező 50 milliós pályázatokat is bedobja a közösbe, amin eddig csak a Fidesz indulhatott 😅 Ők legalább már tettek vmi jót. A többiek nemigen... 😆 Mondtam már, hogy Ők a legértelmesebb párt, mert társadalmilag hasznos dolgokkal ütik el az időt. A többi meg nem és megélhetési politikus csak.
2020. dec. 6. 12:43
40/76 A kérdező kommentje:
37. Tudjuk, aki nem balos káoszteremtő "hazafikat" vagy jobbos "rablópandúrokat" támogat, az a te olvasatodban csak h@lye lehet.Meg kell nyugtassalak, vagyunk elég sokan.
2020. dec. 6. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!