Ha Szájer és Borkai partibotránya magánügy, Karácsony Gergely meg a többi ellenzéki politikus élete miért nem?
A pesti biciklisávok meghúzásakor például folyton azzal foglalkoztak a jobboldaliak, hogy Karácsony Gergelynek nincs jogosítványa, mert fél, mert nem tud vezetni, stb., az Origon egy egész cikket ennek szenteltek.
Most ilyen alapon, az nem magánügy, hogy kinek miért nincs jogsija és hogy van-e egyáltalán?
#7!
Ha közgazdász vagy, akkor neked is börtönben vagy bányában a helyed a többi közgazdásszal, akik vagy számítottak a 2007-es bankválságra vagy fingjuk sem volt, hogy mi következik.
"számítottak a 2007-es bankválságra vagy fingjuk sem volt, hogy mi következik"
Akik tudták, hogy mi következik, azok meggazdagodtak rajta. Voltak jópáran.
Kedves 11-es, miből gondolod, hogy már 2007-ben is közgazdász voltam?
És ki mondta, hogy számítottam a bankválságra? És ki mondta, hogy fingom sem volt róla? És ki mondta, hogy ha tudtam róla, nem jeleztem senkinek?
Remélem, Hitler hatalmon tartása miatt vágnál börtönbe :O :D
12!
Igen, akik tudtak róla, azoknak lenne börtönben a helyük.
A magánéletükhöz semmi közöm. Nem az a valódi téma, hogy Szájer biszexuális, liberálisként ezt teljesen elfogadom. Még azt is, hogy orgiázik - ha ezzel nem sért törvényt, mint ezúttal a járvány miatt.
FELTÉVE hogy ilyen értékrendet vall a közéletben. Onnantól kezdve, hogy nyomja itt rám a kereszténységet, a nagy családcentrikusságot, a heteroszexualitást, vagyis hogy biszexuálisnak, homoszexuálisnak lenni bűn, erkölcstelen, beteges, és a liberálisok a sátánfészek-rakók, onnantól kezdve maga adta ki magára a "tűzparancsot". Mint ahogy egy liberális képviselő is, hogyha kiderül róla, hogy homofóbiája miatt meleg embert bántalmaz.
Az, hogy Karácsonynak nincs jogosítványa, egyáltalán nem bűn. A főpolgármesterséghez, de semmilyen politikai tisztséghez nem követelmény a jogosítvány. A biciklisávokat nem ő határozta meg, hanem szakemberek, akik talán többet konyítanak a KRESZ-hez, mint te és én együttvéve.
13!
Semmiből nem gondolom és számítottam erre a válaszra. :)
Viszont nyilvánvaló, hogy vagy bűözőktől vagy dilettánsoktól tanultál, tehát te sem lehetsz más.
"Ettöl függetlenül a Szájer ügybne várjuk mega rendöri nyomozás végét, jelenleg soka kérdöjel az ügyben, a liberális médiák amiket jelenleg tényként tálalnak jórészt csak feltételeze´sen alapszanak, ettöl függetlenül hacsak a fele igaz, már az is elképezstö"
Ez de vicces. Komolyan mondom. Véletlenül sem nyilatkozott már az ügyészség, mondjuk ahogyan látom egyes médiumok erről elfelejtettek beszámolni.
"Igen, akik tudtak róla, azoknak lenne börtönben a helyük."
Ez olyan, mint a Soros György és a font. Nem ő tehet róla, hogy túlárazott deviza volt. Ugyanúgy 2008-ban, akik meggazdagodtak, azoknak csak feltűntek az anomáliák. Sőt többen szóltak is.
Sőt volt még pár jó iskola példája egy deviza bedöntésének, például pár éve nyáron az orosz rubelnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!