Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora katasztrófának kellene...

Mekkora katasztrófának kellene ebben az országban történni, hogy pártállástól függetlenül összefogjunk?

Figyelt kérdés
Meteorit becsapódás, járvány, totális államcsőd, földek kiszáradása, cunami, vagy a tököm tudja. Nagyon elegem van ebből a marakodásból.
2010. aug. 11. 16:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Tényleg egy totális csőd kéne ide mint argentínába + plusz egy jó kispolgárháború hogy ez a csicska népség belássa végre hogy egyszerűen nincs hova hátrálni,csak a harc maradt.De még akkor is lennének egy csomóan akik azzal törődnének hogy nincs lcd-tv meg kocsi...meg egymásra mutogatnának hogy az mszp/fidesz a felelős...
2010. aug. 11. 17:22
 12/21 anonim ***** válasza:
27%
Miben látszódna szerinted az összefogás? Kiknek kéne összefogni ki, vagy mi ellen? Nem tudom, hogy konkrétan mire gondolsz.
2010. aug. 11. 17:39
 13/21 anonim ***** válasza:
27%
Ha ezt te magadtól nem látod vagy nem jöttél rá,akkor fölösleges tépni a szánkat.
2010. aug. 11. 17:44
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
Itt összefogás?Ha külső támadás érné az országot,sokan a liberalizmus jegyében átállnának az ellenséghez.....ilyenek a magyarok!
2010. aug. 11. 18:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Áhh, ha kitörne a III. világháború, az talán kicsit összerázná a népet... de akkor sem lenne olyan, amilyennek lennie kéne. csak akkora bajban talán megtanulnánk összefogni más népek ellen.
2010. aug. 11. 18:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, de az ilyen katasztrófákban, amiket te felsoroltál pártállástól független összefogás jellemzi az embereket, kivéve a totális államcsődöt. Totális államcsőd esetén ne is várd, hogy összefogjanak. Egyébként én nem tudom milyen marakodásra gondolsz, mármint mely pártok marakodására. Vagy csak az itteni fórumozókra célzol? Itt sosem lesz egyetértés. Volt egy kérdés még anno a válaszolók életkoráról. Mindent elárult.
2010. aug. 11. 18:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Mit jelent "összefogni"? Miről beszéltek? Miben nyilvánul meg az, hogy egy ország "összefogott"? Mi lesz ennek a gyakorlati következménye, miért jó "összefogni"?
2010. aug. 11. 19:24
 18/21 anonim ***** válasza:

"Ha ezt te magadtól nem látod vagy nem jöttél rá,akkor fölösleges tépni a szánkat."

Nekem van róla elképzelésem, hogy kik ellen kéne összefogni, de le sem merem már írni. Róluk van szó?

2010. aug. 11. 20:35
 19/21 anonim ***** válasza:
Valami olyasmi, ami mindenkit érint, és csak egy megoldása van. Mert akkor nincs az, hogy csak mi szívunk, ők bezzeg nem, és nincs az, hogy azért nem oldódik meg a helyzet mert az egyik ilyen a másik olyan. Igazából csak fel kéne ismerni hogy a célok ugyan azok, de mindenki másképp szeretné elérni. Ezért megy manapság a széthúzás. Hogy egy példát azért mégis mondjak...focidrukkerek. Nem igazán vágom a focit, nem szoktam nézni, de volt egy olyan eset hogy a magyar ultrák, akik amúgy ellenségeskednek egymással,összefogtak... talán a románok ellen ha jól emlékszem. Vagy mikor a túlélés a cél. Mikor az oroszok elvittek párezer magyart a munkatáborokba, a magyarok ott összetudtak fogni. Hiszen másra nem számíthattak.
2010. aug. 11. 22:28
 20/21 anonim ***** válasza:

22:28

"Igazából csak fel kéne ismerni hogy a célok ugyan azok, de mindenki másképp szeretné elérni."

Az emberek céljai különböznek, sőt ellentétesek. Az emberek elsősorban sok pénzt, nagy autót, nagy házat, jó nőt akarnak. Ez mozgatja az emberek 99,9%-át. Ez azonban nem közös cél, mert az én gazdagságomtól te nem leszel gazdag, sőt, te attól leszel szegény, ha mások gazdagabbak nálad. Vagyis az alapállapot, hogy mindenki mindenki ellensége. Ha nem így lenne, akkor nem lenne szükség államra és törvényekre, hanem jól "összefognánk", aztán mindenki boldog lenne, nem lenne se bűnözés, se irigység. Csak hát ez mese, nem a valóság.

2010. aug. 11. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!