A kormány miért nem zárja be az általános iskolákat?
Nem kell ezt ennyire túlgondolni. Mivel nem volt normális támogatás a munkaadóknak tavasszal ezért szinte mindnekit szabadságra küldtek így nincs több szabija nagyon sok embernek az évre. Ha nincs iskola akkor a kisgyerekkel otthon kellene maradni amit nem tudnak megtenni.
Orbán meg természetesen most még annyi pénzt sem akar támogatásra fordítani, mint tavasszal ezért erőlködnek, hogy mindenkit munkába tartsanak. Emberélet le van xarva, csak legyen mit lopni.
"lepasszolná pl. a nagyszülőkhöz"
Pont az az egyik ok, amiért nem zárják be az általános iskolákat, hogy ne ez történjen.
Bár mondjuk a 7. és 8. évfolyam nyugodtan otthon maradhatna szerintem is. Nem olyan nagy kaland megnyomni a mikrón egy gombot, hogy megmelegítsék maguknak az ebédet...
Kérdező, pl. te hány éves voltál, amikor először mikrót használtál? És az hány éve volt?
"Feltaláltak már egy olyan dolgot, hogy ügyelet. Ha sokan nem tudnák megoldani, az még így is működne."
Mert ha az ügyeletre kell bejárnia a gyerekek 80%-ának, ott nem kapják, el csak akkor ha bent kell lenni, mert nincs távoktatás.
Ebből is látszik, hogy pont leszrod az iskolát és a vírust is, csak ne kelljen bejárnod. Elárulom, az élet ennél fokozatosan csak egyre nagyobb szpás lesz, szóval kezdj el hozzászokni.
"már most kirúgással, évismétléssel fenyegetnek néhány gyerekeket, aki beteg volt"
Na azért ne essél túlzásokba. Mindkettő szabályozva van. Általános iskolából eleve nem lehet kirúgni gyereket, mert tanköteles, igazolt hiányzás miatt főleg nem. Az évismétlés pedig még hogy merülne fel, amikor a tanévből vissza van 7 hónap?
"Na azért ne essél túlzásokba."
Általános iskolásokat még lehet ilyenekkel ijesztgetni. A tanárok is tudják, hogy nem tehetik meg, de ezzel tudnak hatni a kölykökre, azért mondják. ;-)
Én Közép sulis vagyok, és hidd el nem olyan jó az online suli...
Nem lesz szalagavatóm, és érettségis évem van. Lusták a diákok... Nagyon kevesen fognak rendszeresen tanulni... és aki pár napot is kihagy a folyamatos lecke írásból nagyon nehéz lesz neki pótolni...
Most lehet azt mondani, hogy az aki nem tanul magára vessen, de vannak olyanok is akik azért maradnak le, mert rengeteg házit kapnak így is és hiába csinálják éjjel nappal lemaradnak.
Online oktatás alatt senki nem magyarázza el az anyagot. Amit a suliban hallás után megjegyeznénk... Azt most be kell magolni.
Túl sok a házi, szerintem sokkal jobb a normális oktatás, bár az is lehet ennél bármi jobb.
"Online oktatás alatt senki nem magyarázza el az anyagot."
Egyik tanár se tart online órákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!