Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért állítják, hogy Magyarors...

Miért állítják, hogy Magyarországon szegénység van, miközben ennek a sok fiatalnak ilyen autója van?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=M1MlTUzPoSY&ab_channel=petro..

De az "átlagosabb" fiatalokat is nézve, akiket ismerek, azoknak is húszas évei közepére már min. egy F92-es 320-as BMW-je vagy VW Golf-ja van (fiúk), a csajok meg szinte mindegyike vagy egy újabb trendi Fiat 500-assal, Mini Cooper-el vagy pedig valami praktikus japán SUV-vel járkál (Nissan Qashqai, Toyota CHR hibrid).

Kérdezem én akkor hol itt a szegénység?

2020. nov. 29. 15:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Decemberben lesz 15 éves az autóm. Aki csak ennyire jutott az annyit is ér?
2020. nov. 29. 21:28
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező trollkodik. Ő is tudja, hogy ez nem az átlag.
2020. nov. 29. 22:20
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, biztosan trollkodik. Maximum akkor vannak az ismerőseinek ilyen kocsijaik, ha gazdagok, viszont akkor nyilván nem átlagosak. Kitalált egy provokáló kérdést és lám mennyi komment jött.
2020. nov. 29. 22:21
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább csak az irigység játszik.
2020. nov. 30. 03:27
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Jó, mivel láthatóan nem érted, hogy mit jelent az, hogy pár példa alapján ne vonatkoztass átlagra, így hozok tényleges adatokat.

(Mellesleg elgondolkodhatnál azon is, hogy ha mindenki olyan jól él, akkor miért nézik sokan az autós youtuba csatornákat, hiszem mindenki nézhetné a saját kocsiját is.)

Szóval az autók átlagos életkora évről évre nő, ami azt jelenti, hogy a magyarok átlagban nem tudnak új autót venni:

[link]

Szintén itt egy részletes cikk a magyarok megtakarításáról, viszont mivel hosszú, ezért én csak egy részét emelem ki:

[link]

"A népesség kb. egyharmada, több mint 3 millió ember él olyan háztartásban, amely semmilyen tartalékkal nem rendelkezik. Szintén egyharmad lehet azoknak az aránya, akiknek ugyan van némi megtakarításuk, de annak összege nem éri el a három havi kiadásuk mértékét."

2020. nov. 30. 03:52
 36/36 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Többet kéne lejárnod vidékre,főleg kis városokba,falvakba.Ott látnál elég sok régi kopott autót is a néhány jó mellett.Egyébként nem autóban kell mérni a jólétet.
2020. dec. 2. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!