Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért állítják, hogy Magyarors...

Miért állítják, hogy Magyarországon szegénység van, miközben ennek a sok fiatalnak ilyen autója van?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=M1MlTUzPoSY&ab_channel=petro..

De az "átlagosabb" fiatalokat is nézve, akiket ismerek, azoknak is húszas évei közepére már min. egy F92-es 320-as BMW-je vagy VW Golf-ja van (fiúk), a csajok meg szinte mindegyike vagy egy újabb trendi Fiat 500-assal, Mini Cooper-el vagy pedig valami praktikus japán SUV-vel járkál (Nissan Qashqai, Toyota CHR hibrid).

Kérdezem én akkor hol itt a szegénység?

2020. nov. 29. 15:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
82%
Egy-két embernek lehet akármilyen autója, a statisztika szerint a Fidesz kormányzásának hála akkor is minden évben rekordot dönt a forgalomban levő autók átlagéletkora, szörnyű a helyzet.
2020. nov. 29. 16:28
 12/36 anonim ***** válasza:
94%

15 év az autók átlagéletkora nálunk.

Van egy réteg, akiknek a szülei pl. jól menő vállalkozók, úgyhogy alájuk tesznek ilyet.

Másrészt hitelre van sok autó, és van, hogy a hó végéig alig jön ki a pénzből valaki, de villant a hiteles autóval, hogy azt higgyék, gazdag.

2020. nov. 29. 16:31
 13/36 anonim ***** válasza:
71%
Azért valahol van szegénység az országban, de persze nem azt jelenti hogy mindenki napról napra tengődik. Az, hogy országosan szegénység van-e relatív.
2020. nov. 29. 16:35
 14/36 anonim ***** válasza:
89%

Imádom az ilyen típusú kérdéseket,hogy hooool van itt a szegénység,hiszen tele a bolt,meg az én ismerőseim mind nettó 800 ezret keresnek, a fiataloknak több milliós autója van stb stb

Ezekkel saját magatokat minősítitek ,nem igazán tudom,hogy komolyan ennyire burokban éltek,vagy ennyire ostobák vagytok,vagy csak simán ennyire ignoráns valaki, de nem kéne itt égetni magatokat minden második nap egy ilyen kérdéssel mert unalmas .

2020. nov. 29. 17:03
 15/36 anonim ***** válasza:
90%

Az autó aztán tényleg nem tükrözi az emberek anyagi helyzetét.

Nekem is van olyan ismerősöm aki szinte minden pénzét autóra költi, viszont olyan is aki jól kereső cégtulaj és még a 20 éves 16i-vel járkál mikor hetente tudna egy olyan csotrogányt venni.

2020. nov. 29. 17:09
 16/36 anonim ***** válasza:
82%

Szomszédban pont van egy GTR. Én is Mercedessel járok. Ettől gazdag az átlag? Hogy nekem, vagy a szomszédnak mije van? Vagy egy autós youtube csatornán mi van?

Miféle logika mentén? Miért mindig ilyen ostoba emberek ontják a hülyeséget az internetre? Önkritika? Én ennyire sötét buta fsz lennék, tuti csendben lennék

2020. nov. 29. 17:10
 17/36 anonim ***** válasza:
80%
16: neked hiteles az autó?
2020. nov. 29. 17:19
 18/36 anonim ***** válasza:
89%

17

Nem.

2020. nov. 29. 17:21
 19/36 anonim ***** válasza:
67%
Akkor erősíted a kérdezőt, hogy milyen jól élünk. :)
2020. nov. 29. 17:23
 20/36 anonim ***** válasza:
91%
Tegnap láttam egy ferrarit tehát mindenkinek ferrarija van.
2020. nov. 29. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!