Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért állítják, hogy Magyarors...

Miért állítják, hogy Magyarországon szegénység van, miközben ennek a sok fiatalnak ilyen autója van?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=M1MlTUzPoSY&ab_channel=petro..

De az "átlagosabb" fiatalokat is nézve, akiket ismerek, azoknak is húszas évei közepére már min. egy F92-es 320-as BMW-je vagy VW Golf-ja van (fiúk), a csajok meg szinte mindegyike vagy egy újabb trendi Fiat 500-assal, Mini Cooper-el vagy pedig valami praktikus japán SUV-vel járkál (Nissan Qashqai, Toyota CHR hibrid).

Kérdezem én akkor hol itt a szegénység?

2020. nov. 29. 15:31
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
#20 Múlt héten láttam egy Trabantot, mindenkinek Trabant van....
2020. nov. 29. 17:28
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

19

Miért? Én nem vagyok átlagos keresetü, én egy "szerencsés" ember vagyok, aki egy adott hobbyt akkor vett komolyan, amikor a leginkább profitábilis volt. Közöm sincs az átlaghoz. A szomszédnak se sok...

2020. nov. 29. 17:29
 23/36 anonim ***** válasza:
92%
A kérdező logikáját próbáltam szemléltetni..
2020. nov. 29. 17:29
 24/36 A kérdező kommentje:

#20: Azt ugye vágod, hogy itt min 30 fiatal verődött össze, nem 2, nem 4 egy szűk baráti társaságból, hanem min. 2 tucat. Ez már elég nagy szám. És ha még belinkelném (meg is teszem), a többi autós csatornát, akkor elhiszitek, amit írok:

Ez a kölyök nem beleszületett: https://www.youtube.com/watch?v=Mdy2JZ_PIoo&ab_channel=2JZRLND

Ő sem (jó mondjuk neki nem luxuskocsija van, de marha drága a pályanapozás): https://www.youtube.com/watch?v=hZEzYNHOVPw&ab_channel=Drask..

Akkor ő: https://www.youtube.com/watch?v=g689GVxz2ug&ab_channel=Attil..

És akkor ezek csak a legnépszerűbb csatornák. A többit fel se tudom sorolni. És 95%-a nem is teszi fel youtube-ra, hogy BMW-je vagy Audi-ja van, hanem a szememmel látom az utcán. Amúgy Debreceni vagyok mielőtt jönne a "menj le Borsodba duma". Borsodban is hemzsegnek az AMG Mercik és Porsche-k. A környékünkön naponta látok egy M8-as BMW-t (70 millió) száguldozni (valami építőguru lehet a Mikepércsi úti körforgalom építésében), egy másik kölyök meg C43-assal szokott repeszteni. És ez csak egy környék Debrecenben. Az egyetemista csajok Mini-kkel és Fiat 500-asokkal járnak vizsgákra (és ez a jobbik eset), ha nem éppen egy X6-os BMW-vel.

2020. nov. 29. 18:13
 25/36 anonim ***** válasza:
92%
,,Azt ugye vágod"... te egy retard vagy aki videókból tájékozódik, menj ki az utcára az a valóélet.
2020. nov. 29. 18:14
 26/36 anonim ***** válasza:
90%
Neked mindent elhiszünk, taníts még kérlek! 😁
2020. nov. 29. 18:15
 27/36 anonim ***** válasza:
82%

"De az "átlagosabb" fiatalokat is nézve, akiket ismerek"

Tehát ilyen a te ismeretségi köröd? Lehet, hogy egyszerűen jobbmódú körökben mozogsz?

2020. nov. 29. 18:18
 28/36 anonim ***** válasza:
78%
O1G sleppje, ahová te is tartozol még most. De majd nemsokára lehet gondolkozni a hűvösön, remélem rengeteg ideig!
2020. nov. 29. 18:21
 29/36 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, én is Debreceni vagyok, annak is a gazdagabbik környékén lakom, de itt az átlag továbbra sem az AMG Mercedes, hiába akarod ezt elhitetni itt az emberekkel.
2020. nov. 29. 18:39
 30/36 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, nagyon nincs ilyen kocsija a legtöbb fiatalnak. Ha valami gazdag közegbe mész, max ott. Annak a kölyöknek aki AMG C osztállyal repeszt, valszeg megvették a szülei, ő meg naponta menőzik. Inkább azt számold meg, hogy hány átlag kocsi jut egy ilyenre. Lefogadom, hogy nagyon sok videósnak meg full átlag kocsija van, csak ők nem menőznek és nem tudod. Nyilván akinek van jó kocsija (vagy az sincs, csak beleül) elflexel vele a neten. Én gazdagabb környéken lakom, itt sok a prémium SUV/Sedan, viszont a város átlaga totál nem ilyen. Borsodban gondolom úgy hemzsegnek az AMG mercik, hogy hetente látsz egyet, meg 10.000 átlag autót.
2020. nov. 29. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!