Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar ellenzékiség milyen...

A magyar ellenzékiség milyen válaszokkal tud szolgálni pl a migráció és a romákkal való összeférhetetlenség problémáira?

Figyelt kérdés
Szóval, ha már az van, hogy szinte kényszerítik az embert, hogy szavazzon rájuk, akkor jó lenne tudni, hogy nekik milyen megoldásaik vannak. Ugyan is ez még a hivatalos oldalukon sem derül ki.

2020. nov. 28. 20:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Megoldási javaslatuk szokott lenni:

- ne legyünk rasszisták

- integráljuk őket

- ne legyünk kirekesztők

- ők a kirekesztő rendszer miatt ilyenek ezt szüntessük meg

- instant el vannak nyomva

2020. nov. 28. 20:22
 2/29 anonim ***** válasza:
7%

Az integráció egy jó ötlet, csak egy politikus sem tartja be mert rohadt sok bultyi van vele, ha arra fecsérelnék az idejüket, kevesebb idejük lenne a rabló hadjárat megtervezésére. A sáska járást meg ugye nem szabad kihagyni ha ott vagy a húsos fazéknál.

A rossz kultúrában élőket 10,maximum 15 év alatt fel lehetne zárkóztatni. De ezek csak négy évre előre gondolkodnak, hogy mennyit tudnak offshore-ba kiutalni.

2020. nov. 28. 20:28
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan tudnál ennyi embert 10 év alatt felzárkóztatni?
2020. nov. 28. 20:40
 4/29 anonim ***** válasza:
5%

Mondjuk úgy hogy amit lehet, azt az oktatásba és a munkahelyteremtésbe, és a bérek felzárkóztatásába invesztálom.

Mária Terézia óta senki sem nyúlt hozzá ehhez a problémához. Ez az igazság.

2020. nov. 28. 20:49
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtenéd részletesebben? Ez így elég populista eddig.
2020. nov. 28. 20:51
 6/29 anonim ***** válasza:
Ezen még mit fejtsek ki jobban? Állami bevételeket fordítok az iskolák létrehozására, az oktatási rendszer megreformálására. Az egészségügyet szintén megújítom, korszerűsítem. Allami szubvenciókat hozok létre, megszüntetem azt hogy segélyt osztjunk a gyerek születés után,azoknak akik a nyomorba szülnek. A kultúrát beindítani a legcsóróbb helyeken is. Nagyjából ez az amivel fel lehet zárkóztatni a rossz helyzetben lévőket.
2020. nov. 28. 21:10
 7/29 anonim ***** válasza:

,,Ezen még mit fejtsek ki jobban?"

Annyit írtál előzőleg, hogy pénzt tolnál az oktatásba, ez nem volt túl konkrét.

,,Állami bevételeket fordítok az iskolák létrehozására"

Az iskolák darabszámával nincsen gond.

,,Az egészségügyet szintén megújítom, korszerűsítem."

Jó dolog de ez miben segíti az integrációt?

,, Allami szubvenciókat hozok létre, megszüntetem azt hogy segélyt osztjunk a gyerek születés után,azoknak akik a nyomorba szülnek."

Ezt eddig is csinálták és bizonyos esetekben működött, bizonyos esetekben pedig ezt kijátszották. Nem tudsz úgy segélyt osztani és elvenni, hogy minden házba bekopogtatsz és körülnézel.

,,A kultúrát beindítani a legcsóróbb helyeken is. "

Ezalatt mit értesz konkrétan? Mi lenne az első lépés?

Nem kötözködni akarok, tényleg nyitott vagyok minden javaslatra.

2020. nov. 28. 21:15
 8/29 anonim ***** válasza:
Az állami szubvenciók létrehozása. Az az államnak bevételeket termelne, amiket az említett intézményrendszerekbe lehetne invesztálni.
2020. nov. 28. 21:17
 9/29 anonim ***** válasza:
Tudom mit jelent a többi kérdés ugyanúgy fennáll.
2020. nov. 28. 21:20
 10/29 anonim ***** válasza:

Honnan veszed hogy elegendő iskola van?

A kórházak azért fontosak hogy a magyarság ne haljon ki a rothadó egészségügyben. Ugyanis ha csökken a magyarság, a keleti nyomor felzabálja az országot elég gyorsan.

A kultúra azért fontos, mert a kultúra határozza meg a politikát, ami bele szól a közös ügyeinkbe. A művészet, sport,stb ezek olyan dolgok amik vissza húzzák a rosszból az embert.

2020. nov. 28. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!