Jobbik és ateizmus. Ez összeférhetetlenség?
Figyelt kérdés
Vagyis nem teljesen ateizmus csak nem tudok egy dogmatikus monoteista vallásban hinni. Megvan a saját világnézetem-hitem, és szerintem ahhoz hogy valaki erkölcsös jó ember és hazafi legyen, nem kell kereszténynek lennie.2011. ápr. 6. 07:54
1/15 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megvernének érte, mert nem vagy keresztény. -.-'
2/15 anonim válasza:
Egy jobbikosnak azért illendő hinni a magyarok Istenében!
3/15 A kérdező kommentje:
Jogos :D hiszek egy felsőbb hatalomban. De nem szeretem a vallásokat. A hit és a vallás nálam két külön dolog. És hinni vallás nélkül is lehet :)
2011. ápr. 6. 08:09
4/15 anonim válasza:
Dőre a kérdés!
Nem a személyre szól egy párt vallással kapcsolatos felfogása, hanem az erkölcsi alapja köszön vissza.
5/15 A kérdező kommentje:
A párt általános erkölcsisége az rendben van. Csak nem tudom mennyire követelik meg ezt. Mert tervezek belépni az ifi szervezetükbe, és mennyire követelmény a vallásosság.
2011. ápr. 6. 08:22
6/15 anonim válasza:
A Jobbik szerintem valamilyen szinten még egyházellenes is, mert az egyház, főleg a katolikus, eléggé internacionalista szervezet, a református meg amerika-barát, ami szerintem eléggé csípi a jobbikosok szemét.
7/15 anonim válasza:
Egyébként ha nem tetszik a kereszténység, de hiszel egy felsőbb hatalomban, miért nem veszed fel az újpogányságot?
8/15 A kérdező kommentje:
Újpogányság? Na ez nekem új. De nem veszek fel semmit se.
Az meg hogy a Jobbik egyházellenes? A programjukban nem egy pontban hozzák elő a keresztény értékrendet.. Magyarország történelméhez a vallás szorosan összekapcsolódik.
2011. ápr. 6. 09:28
9/15 anonim válasza:
Én ateistának vallom magam pedig a Jobbik áll hozzám a legközelebb.
10/15 anonim válasza:
Simán lehetsz ateista Jobbikos,a kereszténység ,csak egy ürügy a zsidó gyűlöletre ,ahogy ők értelmezik a Bibliát:A zsidók megölték Jézust,sőt egyenesen Istent! Akár hihetsz a Koránban is,úgy is sok a harc a közelkeleten,a Jobbikosok meg tudjuk kiket pártolnak,Vona és Morvai szeretnek palesztin kendőt hordani és Vona önéletrajzában az armani illatok és nemtom milyen márkás autók és a Hugo boss imádata mellett ,ott van a Gyros! Szavazz majd rájuk,kellenek a Lázárok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!