Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az edzőtermek helyett miért...

Az edzőtermek helyett miért nem a dohányzást tiltották be COVID ürügyén?

Figyelt kérdés
A tévés nyanya is mondta, hogy a dohányzás káros, a sport jó. Sportolni mégsem lehet, de dohányozni igen. Mi értelme ennek?
2020. nov. 27. 19:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
24%
Azért mert a konditerem népének 90% sík hülye és maguktól sosem fognák fel, hogy ha világjárvány van, akkor legyenek egyszer az életükbe másokra is tekintettel és ne tömegben eddzenek. Ha cigizel, nem adod át a levegőnek a vírust. Baromi hülye társaság ez, hogy március óta nem tudták maguktól kitalálni, hogy miért vannak zárva a termek. Konkrétan olyat is kitaláltak, hogy az egészséghez való jogot vették el tőlük, mikor nem vettek el semmit, csak a sok agyalágyult képtelen felfogni, hogy nem csak tömegben lehet eddzeni, dehát amilyen a társaság ne is lepődjünk már meg. Gondolkozás? Távol áll a 90% uktól. Amikor én mondtam, hogy jó a bezárás, megkaptam, hogy nem szeretek eddzeni, holott évek óta eddzem, csak már otthon egy ideje. Én örülök a korlátozásnak, te meg azért nem fogadod el, mert nem tudod felfogni a lényegét. Na ezért zártak be a termek! :D
2020. nov. 27. 21:47
 22/38 anonim ***** válasza:
24%
Ja és mindennap megyek ki futni, látok másokat is napi szinten. Valaki szintén fut, valaki kutyát sétáltat.
2020. nov. 27. 21:47
 23/38 anonim ***** válasza:
57%

21, oké te zárkózz be!

Miért vagy ilyen ostoba hh ezen az edzőtermen akadsz ki? Inkább azt kéne harsognod h a Tescoban minden m2-en ember van! Össza vannak zsúfolva!

Nyilván direkt, h jó sok beteg legyen!

Hatalomról szól az egész! Birkák még mindig nem látják! Ki akadályoz meg h zárkózz be???

2020. nov. 27. 23:24
 24/38 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, miért van az, hogy akármelyik ember kiakad az edzőtermes vagy a szórakozóhelyes kommentemen, mindig ezt mondja?

Akkor elírom neked is, amit sok hülyének leírtam már. Nem akarok bezárkózni. Azt akarom, hogy vírushelyzetben ne tömegbe menjenek a barmok. A Tesco ételt árul, az létszükséglet. A konditerem nem létszükséglet. A Tesco és a konditerem is lehet hatalmas veszélyforrás, csak a Tesco az létszükségletet árul, a konditerem nem. Persze aki Dr Görényen szocializálódik ezt nem értheti meg, hiszen a konditerem az maga e menny, mindentől megvéd ami baj. Az utolsó hely, aminek be kéne zárnia, hiszen a sport az egészséges!!

2020. nov. 27. 23:30
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
Ja és a bezárás nem a covid ürügyén történt, hanem a lakosság védelme érdekében.
2020. nov. 27. 23:33
 26/38 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentednek semmi értelme
2020. nov. 27. 23:35
 27/38 anonim ***** válasza:
17%
Na és miért nincs? Talán nem védik a lakosságot azzal, hogy a sok vírustagadó nem fertőzheti szét egymást a tömegben?
2020. nov. 27. 23:36
 28/38 anonim ***** válasza:
31%
Sportolj otthon, nehogy már ne tudj pár fekvőtámaszt stb csinálni.
2020. nov. 28. 02:13
 29/38 A kérdező kommentje:
Semmit nem ér a pár fekvőtámasz. Értem, hogy akik szerint ez a szint a sport, azok miért rettegnek egy náthától.
2020. nov. 28. 08:58
 30/38 anonim ***** válasza:
51%
De magasan hordod az orrod. :D Ha neked nem több mint a semmi, akkor ne csináld azt se, és már alapból a kérdés is: A dohányzóknak külön dohányzóépület van? Ha ilyen lenne ahol tömegesen együtt lennének benn bezárták volna azt is... Ha nem sikerül a különbséget aközött észrevenni hogy mi egy edzőterem és aközött hogy valaki egyedül füstöl valahol...
2020. nov. 28. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!