A szlovák matchem be tudna jönni most az országba?
Figyelt kérdés
Az van h budapesten élek és tinderen megismerkedtem egy szlovák csajjal akinek nincs magyar állampolgársága de ő is szeretne találkozni velem meg én is vele, szoval az lenne a kérdésem h jelen helyzetben be tudna e jutni az országba vagy megint cockblockol a koro?2020. nov. 27. 15:43
1/5 anonim válasza:
Be tud jönni csak 2 hétre karanténba kell vonulnia.
2/5 anonim válasza:
Gyerek, szlovákot messze kerüld el.
3/5 anonim válasza:
Utolsó, ha a felmenőink mind megfogadták volna a tanácsod, akkor ma egész Észak-Magyarország, Békés és Budapest néptelen lenne.
5/5 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb, ha te mesz ki hozzá. :)
Utana opciok:
1. Ha szemet a rendor, akkor 10 nap karanten jar.
2. Csinaltatsz kint egy tesztet, es mikor hazajossz, akkor egyet itthon.
3. Ha ingazol, akkor elvileg minden nelkul beengednek. Azt meg senki nem nezi, hogy Szlovakian belulbhova mesz. De lehet egy munkaszerzodes kellhet.
4. Uzleti utas papirt lepecseteltetsz valakivel es az jo lesz.
5. Online tartjatok a kapcsolatot. Bar tudjuk, a Tindernek nem ez a lenyege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!