Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az edzőtermek helyett miért...

Az edzőtermek helyett miért nem a dohányzást tiltották be COVID ürügyén?

Figyelt kérdés
A tévés nyanya is mondta, hogy a dohányzás káros, a sport jó. Sportolni mégsem lehet, de dohányozni igen. Mi értelme ennek?
2020. nov. 27. 19:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
57%

Aha, persze, nyilván a teremben van a legnagyobb társadalmi érintkezés.

Nem a villamoson, meg a metrópótlón, meg munka után 6-7 között a hamarosan bezáró boltban... PONT abban a szerencsétlen edzőteremben.

És mivel, hogyan mérséklik a dohányosokat, akik ott bagóznak az utcán, villamosmegállóban stb. természetesen maszk nélkül (maszkon át elég nehéz cigizni). Még egy rendőrt vagy közterest vagy senki más hivatalos személyt nem láttam, aki rájuk szólt volna.

2020. nov. 27. 19:46
 12/38 anonim ***** válasza:
28%
Elnézésedet kérem, de nem hülyéztelek le, - egyszerűen csak azt nem tudom megérteni, hogy egy nem végleges hatályú intézkedés betartásán mit kell - rajtad kívül még sok más embernek is - ennyit értetlenkedni? Ennyi! És semmivel sem bonyolultabb, vadabb a helyzet ennél - részemről!
2020. nov. 27. 19:47
 13/38 anonim ***** válasza:
27%

Mert az edzőtermekre nincs szükség, viszont sok a nikotinfüggő aki bekattanna dohány nélkül. Én már hála istennek 8 éve leszoktam és csak 3 évig dohányoztam előtte, de van aki örökre rákattan.

Egyébként óriásit fognak növekedni a dohánytermékek árai januártól, szóval rendesen meg fogják szívni, szó szerint.

2020. nov. 27. 19:54
 14/38 anonim ***** válasza:
23%
Cigiben több a pénz ennyi az egész valamint sokkal több ember cigizik mint amennyi kondiba jár ráadásul valószínűleg aki kondiba jár annak nem 100% vesz mindenféle pórokat valamint az áfa ott gondolom 27% nem annyira magas. Valamint mivel nem létfontosságú dolog mint a tömegközlekedés így ideiglenesen mellőzhető
2020. nov. 27. 20:27
 15/38 anonim ***** válasza:
12%
Az önképzavaros csirkehormonokat zabáló csírák sem különbek a dohányosoknál.
2020. nov. 27. 20:38
 16/38 anonim ***** válasza:
64%
Mert a cigiket a nagy multicégek gyártják, akik a kormányoknak is parancsolnak, míg az edzőtermek többsége magyar vállalkozás, azokat pedig régóta igyekszik tönkretenni a kormány.
2020. nov. 27. 20:44
 17/38 anonim ***** válasza:
66%

Mert a fehérjéket nem a multik gyártják.

Na neee....

2020. nov. 27. 20:47
 18/38 anonim ***** válasza:
60%

"Fagyban nem tesz jót az ízületeknek a futás"

Ha ennyire nyámnyila vagy mért akarsz sportolni? Még eltörnél a kanyarban...

2020. nov. 27. 20:47
 19/38 anonim ***** válasza:
27%
Puhatestűek nem tőrnek.
2020. nov. 27. 21:02
 20/38 A kérdező kommentje:
18, gondolom te egy dagadt dohányos vagy, attól, hogy valaki nem akarja tönkre tenni az ízületeit örökre az nem nyámnyila, csak nem idióta.
2020. nov. 27. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!